cutii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2768 عنوان مدل موی عروس 👰🏻♀️ 262 بازدید | 28 پست بچه ها من جشن عقدیم موهام بسته بود بنظرتون موی باز برای عروسی خوبه ؟؟کیا موهاشون باز بود عروسیشون؟؟ 1400/11/07 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاخاچینانانایی عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 3750 باز دوس دارم😍 ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
الیکا_۸۲ عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 2985 منم دوس دارم برا عروسی باز بزارم میترسم بد بشم سلیقمی تا صد سالِ دیگه💕💒.
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 براعقدمدل بازبهتره .عروسی ازظهرتاشب بایدباشه بااونهمه تکون ورقص مسلمابسته باشه بهتره .توی دست پانیست وباعث کلافگی نمیشه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سایه_سرنوشت عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 7638 دوستان اگه خواستین یه سر بیاین به امید خدا خوشبخت شی گلم❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/8034799/نماز-شب-جمعه-برای-ازدواج-دختر-خانم-هانماز-حضرت-زهرا-ساگه-میخای-یه-پست-بزار?postId=224153352 سایههستم۲۰واندیساله؛درحالطیکردنپروسهخانوموکیلشدن:) منصرفانظرموبرایاستاترمینویسم:/
cutii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2768 منم دوس دارم برا عروسی باز بزارم میترسم بد بشم منم همین فکرو دارم
sooggaannd عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 18725 خراب میشه تا اون وقت شبمن که ریسک نمیکنم اصلابا اینکه خیلی خوشم میاد🥺 خدایا شکرت🤲🍃
cutii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2768 براعقدمدل بازبهتره .عروسی ازظهرتاشب بایدباشه بااونهمه تکون ورقص مسلمابسته باشه بهتره .توی دست پانیست ... خب واسه عقدم موهام بسته بود فک میکنم ضایعس دوباره ببندم
cutii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 2768 خراب میشه تا اون وقت شب من که ریسک نمیکنم اصلا با اینکه خیلی خوشم میاد🥺 منم یه چندتا مدل دیدم خیلی شیک بودن ،اره فک کنم زود خراب شه هیچکسم نیست از تجربه موی باز بگه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 خب واسه عقدم موهام بسته بود فک میکنم ضایعس دوباره ببندم نه عزیزم ببندی واسه خودت هم بهتره .مدل موی خودت فقط به خودت ودامادمربوطه وتمام راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤