2777
2789
عنوان

برم یا نرم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 20 پست
اخه میدونم ک جرعت این کارارو نداره

شاید خودش نداشته باشه اما پسرعموش بهش این جرعت رو میده میخوای آشنا شی برو کافه 

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تاپیکتو قفل کردی اینجا بهت میگم 

ک نرو گولت زده

عزیزم ببین پسرا وقتی حرف رویاهاشون با ماشین دور دور رفتن باشه یا خونه و حالا من نمیدونم قضیه چیه کلی دارم میگم 

اینجور موقع ها زار میزنن ک من عاشقتم نمیتونم ازت دل بکنم و... ک همشم دروغه گلم فقط بخاطر اینکه گولت بزنه و ببرتت... 

قشنگ مختو میزنه تا خام حرفاش بشی 

لطفا باور نکن اینک بدون تو نمیتونه وووووو

ک همش دروغه 

اون الان میخواد هرجور شده تو راضی بشی

برای رسیدن به آرزوم یدونه صلوات بهم هدیه کنید 🙏❤🤍

سلام تایپیک تو قفل کردی دلم نیومد اینو نگم

چند شب پیش دختر همسایه روی به رویی مون گم و شد و فرداش پیداش کردن و بلاهایی سرش آوردن …….

دیشب مادر و پدرش اومدن که دوربین های ساختمون ما رو چک کنن که ببین کی این بلا سرش آورده خود دختره هم بود حالا دوربین که چک کردیم دیدیم که

وقتی که دختره میره سمت ماشین که سوار شه میبینه که ماشین چند نفر هستن که سریع برمیگرده سمت خونه ولی متاسفانه پسره به زور جلو در خونشون سوار ماشین میکنه و میبرتش…. 

از خودش که پرسیدن گفت اره دوست پسرم بود ولی وقتی دوستاشو دیدم ترسیدم و خواستم برگردم حتی زنگ خونه ام زدم ولی ب زور سوارم کردن 

ازت خواهش میکنم عاجزانه خواهش میکنم که مراقب خودت باش 

جامعه و آدما از اون چیزی که فکر میکنی خیلی بدترن 

گول این آدما رو نخور 

قدر خودتو بدون💞🌸🌸🌸

😐