2777
2789
عنوان

اگه بفهمی......

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 100 پست
اگه پیشم بودی بغلت میکردم موهاتو نوازش میکردم یه نیشگونم ازت میگرفتم که دگ اذیتم نکنی🤨 ح ...

مجازی مگه بغل میشه😐

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره میشه تو بیا😂🤗🤗

🤗بیا

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
آفریین😍💜 حالا برم دارومو بخورم؟ خیالم ازت راحت باشه؟

اره برو دارو تو بخور زود خوب شی

مرسی خوشگلم💜 فردا کارت دارم میخوام تو یه کاری کمکم کنی بهت پیام میدم فردا

باشه خواهش میکنم

عزیزم خوبی شما ؟! دیدم یجا تو تاپیک نوشتی شاید نباشم  نگران شدم با اینکه نمیشناسمت🥺

خوب نیستم 

حتما دیگه نیستم امروز تموم میکنم

خوب نیستم  حتما دیگه نیستم امروز تموم میکنم

نه عزیزم نکن این کارو رو .

ببین من چند روز پیش نشسته بودم جعبه قرص ها هم جلوم بود 

یه لحظه به خودم اومدم . گقنم برا چی ؟؟ 

مگه کسی براش مهمه من باشم یا نه 

تو حتی اگر بمیری نزدیک ترین فرد بهت تا یک سال هم بخواد ناراحت باشه بعدش فراموش میشی . 

و موضوع مهم دیگه این که خودکشی از بزرگ ترین گناه هاست من خودم خواب دیدم پدر بزرگم یه قبر تاریک و پر از مار بهم نشون داد و گفت این برا پسری هست که کنار من خاک شده 

خودکشی کرده ! و دقیقا کنار قبر بابابزرگم یه پسر جوون هست .

می‌خوام بهت بگم اگر این زندگی اینجا برات سخته ، زندگی اون دنیات رو هم نابود نکن 

اونجا دیگه نمیتونی خلاص بشی.

بشین فکر کن یه برنامه درست برا زندگیت بچین زندگی کن . ضعیف نباش! 🤍🌱

حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی‌ام!
نه عزیزم نکن این کارو رو . ببین من چند روز پیش نشسته بودم جعبه قرص ها هم جلوم بود  یه لحظه به ...

چقد فکر کنم ؟؟؟

دقیقه ها 

ساعت ها

روزها 

ماها

سالها

چقد؟

@آسماااااااااان     @bengten_armi     @یه_مشهدی     @ننه_قمر_ ...

میگم خیلی دختر خوبی بودی حیف شدی به مولا😂🤪

هیچی به ذهنم نمیرسه فک نکردم بهش تا حالا

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
عزیزم خوبی شما ؟! دیدم یجا تو تاپیک نوشتی شاید نباشم  نگران شدم با اینکه نمیشناسمت🥺

نگران نباش عزیزم این تاول به یه نوع درد بی درمون مبتلا شده مردم رو میزاره سرکار تا حلوا منو نخوره نمیمیره😂😂🤦🏻‍♀️

اون سری منم سکته داده 😐🔪

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
نگران نباش عزیزم این تاول به یه نوع درد بی درمون مبتلا شده مردم رو میزاره سرکار تا حلوا منو نخوره نم ...

دیشب پرتگاه بودم چی میگی 

من شوخی دارم