2777
2789
عنوان

ازدواج منطقی

175 بازدید | 27 پست

بچه ها بنظرتون اگه یه نفر علاقه به کسی نداشته باشه اگه درخواست ازدواجشو قبول کنه به مرور بهش علاقمند میشه یا نه؟؟؟؟   اخلاقش رفتارش شغلش و شخصیتش همه چیش خیلی خوبه فقط دوسش ندارم بنظرتون علاقه میاد ؟؟؟؟

والا طرف مقابل من ک بعد کات 2 ماهه عاشق شد و ازدواج کرد

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید قبلش علاقه داشته باشی بعدش بره علاقت

ولی اگه بعد ازدواج اونقدر خوب باشه خیلی محکم تر تو دلت میشینه 

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

اگه الان ازش بدت‌نمیاد

و وقتی باهاش وارد رابطه شدی بهت محبت بکنه بهش علاقه مندمیشی

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

خب اینجور که تو میگی الان من از اینجا عاشقش شدم لامصب همه چیش خوبه،تو چرا عاشقش نمیشی

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بله اگه محبتی باشه ومحبت کنه بهت بله به وجود میاد وبه نظرم شیرینترم هست عشق بعد ازدواج

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️