2777
2789
عنوان

سابلیمینال

153 بازدید | 22 پست

به سابلیمینال اعتقاد دارین؟من خودم که واقعا هزاران بار ازش نتیجه دیدم(برای ویژگی های ظاهری گوش نکردم)ولی برای ارزو ها و چیزای دیگه واقعاااا عالیه و نتیجه داره و خودم بهش اعتقاد دارم و میدونم که راسته😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سابلیمینال ها فایل های صوتی هستن که میتونی برای هرچیزی که میخوای ازش استفاده کنی و چون انرژی داره او ...

اینکه آره بهش میگن ذکر تو دین 

تو موفقیت عبارت تاکیدی حالا شما هم میگی سابلیمینال 

آره من خودم استفاده میکنم برا بهتر کردن زندگیم

بله اثر داره

توروخدا مسخرم میکنی؟اخه باباومامانم لاغرن خودمم۴۵بودم با معجون دوصفرهفت شدم۴۸ بعد دیگ دسم خالی بود نشد ک بخرم یعنی میتونه منوبکنه ۵۵کیلو؟یعنی من اهنگ گوش میکتم چاق میشم؟برام توضیح بده توروخدا

توروخدا مسخرم میکنی؟اخه باباومامانم لاغرن خودمم۴۵بودم با معجون دوصفرهفت شدم۴۸ بعد دیگ دسم خالی بود ن ...

بله اثر داره و انرژی اون ساب ها باعث میشه شما برسی به هرچیزی که میخوای حالا یا چاقی یا هرچیزی

اهنگ نیستا فایل های صوتی هستن که من تو تلگرام کانالش رو دارم و استفاده میکنم

جایی که تهیه کردی رو معرفی کن و لطفا بگو چند مورد و چطوری استفاده کردی💞

من توی یه کانال تو تلگرام هستم که اونجا میزاره از این ساب ها برای هرچیزی که میخوای متفاوت هستش سابش ولی همشون انرژی دارن برای رسیدن به خواسته

بعضیاش که فرکانس داره و انرژیش بالاس کلا ۱۸ ثانیس که در روز باید یکبار بهش گوش بدی

من توی یه کانال تو تلگرام هستم که اونجا میزاره از این ساب ها برای هرچیزی که میخوای متفاوت هستش سابش ...

من فقط ازتسلا استفاده کردم ونتیجه گرفتم فعلا میخام فردا ساب چهره دلخواه با چشم آبی دلخواه شروع کنم