2777
2789
عنوان

کارم زشته؟

175 بازدید | 5 پست

چند ماهیه عقدم تا حالا هیچی برا شوهرم نخریدم به این دلایل :هم پولشو ندارم و پر توقعه ولی همیشه ادعاش میشه که هیچی نمیخوام ولی دیگه به زیون اومده که برام هیچی نخریدی تا حالا ،هم اینکه خودشم خسیسه زوری خرج میکنه و پولی ام میده توقع داره با همون همه کاری واسه خودم بکنم تازه بهشم قرض بدم و پس هم نمیده ،و اینکه دوس ندارم من براش هدیه بخرم چون برا من چیزای خاص یا با ارزشی نخریده همشم میبرم جاهای ارزان قیمت ،ولی خودش توقع داره براش چیزای گرون بخرم ،،بعدم ما قرارمون نبود که جهاز بدیم ولی داره یکاری میکنه که همش با ما باشه خودشم هیچ اقدامی نمیکنه برا همین موندم چیکار کنم باهاش تازه روز زنم هیچی بهم نداد خسیس گفت پول ندارم خودت بخر بعدا بهت میدم😔

بلاخره همه چیز درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا....قحطی مرده؟؟!!!!آخه این چه مردیه تو انتخاب کردی!!!!!!

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐
زندگی با آدم خسیس خیییلی بده دختر خالم شوهر کرد شوهرش خسیس بود میگفت میومد کبریتایی که استفاده کردمو ...

😐😐😐😐😐🤲🤲🤲🤲یا خدا اینا دیگه کین؟؟؟!!!!!

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐