2821
2789
عنوان

درد در ۳۸هفته

120 بازدید | 7 پست

زیر دلم درد دارم یبار مث درد پریودی یبار تیر میکشه یبار چپ یبار راست چکار کنم از چیه؟؟درد زایمان ک بگیره و ول کنه نیست همین دردی هست ک گفتم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
تجربه داری خودت دیگه اگه بدتر شد برو بیمارستان

از شدتش کم یا زیاد نمیشه فقط اینجوری نبودم تا حالا

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد زایمانه

اونی ک قبلا داشتم برا زایمان نیس 

یسر برو چک شی ضرر نداره

آنقدر بیحالم ک از صبح افتادم یگوشه غذای درستی هم نخوردم فشارمم پایین 

2823
2791
2779
2792