2777
2789
عنوان

کنکورر کمککک

85 بازدید | 9 پست

دوستانن  من اوایل میخواسم کنکور ندم اما کم کم پشیمون شدم گفتم تلاش خودمو بکنم اما دیر شد  الان  ی هفتس شروع کردم  هر صبح ساعت ۶ بیدار میشم   وضعیت درسیم تو مدرسه خوب دیگه این مدت که نخوندیم بخاطر تعطیلی با این حال ی شب  ۵ ۶ درس میخوندم امتحانم میدادم نمراتم بالا میومد اما الان کع برا کنکور میخونم از کتابی دهم شروع کردم اصلا ی جوریم هی میخونم احساس میکنم چیزی متوجه نمیشم  همش حس خابالودگی دارم سر خوندن گیج میزنمم موندم چیکار کنم  هی میخوام روزی چهار درس بخونم اما با زور  ب دو تا درس میرسه 😥😥

بنظرتون عادیه اوایللل  شمام اینجور بودین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خودت هدف مشخص کن 

هدف داشتن خیلی مهم

اگه زود خسته میشی یا حوصله ات سر میره 

تایم درس رو کوتاه کن مثلا ۱ساعت بخون ۱۰دقیقه استراحت 

کم کم ساعت مطالعه ات رو بالا ببر 

هر درسی رو که میخونی آخرش ی ازمون بزن مثلا ۱۰سوال یا ۵تا تحلیل کن ببین مشکلت تو قسمت خاصیه یا کلا مفهوم رو یاد نگرفتی 

اگه درسی رو کاملا متوجه نمیشی فیلم آموزشی ببین آلا فیلماش رایگان

صبا چطوری۶ بیدار میشی؟من نمیتونم چیکارکنم بنظرت؟

من  قبلا  اصلا نمی تونستم بیدار بشمم  تا گوشی زنگ میخورد قط میکردم ی شب تصمیم گرفتم  هر چقدرم خواب بهم فشار اورد  بازم بیدار شم  دیگع  این شد که بیدار میشم 😂

موفق باشی سعی کن روزی نیم ساعت بیشتر از روز قبل بخونی به خودت انگیره بده و برا خودت پاداش بزار 

ی وقتا میخوام  پس بکشم بازم ب خودم دلگرمی میدم میگم نه فعلا ادامه بده