2777
2789
عنوان

باز شدن مدارس!

124 بازدید | 19 پست

سلام 👋🏻 یه سوال میپرسم اگه نادر و پدر یا مخصل هستید لطفا پاسخ بدید... ♥ 

به نظرتون با این شرایط، حضوری چردن حداقل دو روز در هفته جایز هست؟ (یعنی واقعا عاشق این برنامم! انگار اون 2 روز کرونا میره میخوابه!) 

یا باز کنن کلا یا مجازی دیگه... 

حالا نظر شما چیه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که پسرم رو نمیفرستم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

باز کنن کلا چون سواد برای هر ملتی مهم ترین سرمایه است.تامام.

عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار  لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.
مامان منم همینو میگه ولی من در هفته 3 روز کلاس درس مدرسه رو دارم 2 روزم چیز دیگه و اگه نرم خیلی عقب ...

چند سالته؟اگه بالای ۱۵ هستی مشکلی نیست چون میتونی از خودت مراقبت کنی و رعایت کنی ،اما بچه های دبستانی نمیتونن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
الان که اثبات شده بازدهی کلاس انلاین واسه کسی که واقعا (درس) میخونه بیشتر از حضوریه که!!! 

نه والا اینجوری نیست این چیزا رو از کی و کجا شنیدی!!! برو تحقیقات این چند وقت اخیر بخون بعدا میفهمی چه ضرری کردن دانش آموز و دانشجو ها مثلا من خودم یکی تیزهوشان بودم درس خون و... خیلیی هم انگیزه داشتم ولی کرونا اومد و من به طور کل نابود شدم جوری که رتبه کنکورم هووووف الانم مجبور شدم بشینم واسه سال بعد.

عزیزان برام دعا کنید به حاجت دلم برسم منم تک تک شما ها رو دعا میکنم چون واقعا به دعا های شما اعتقاد دارم و میدونم خدا جوابم رو میده. زندگیم در کنار  لحظات خوبش لحظات سختی رو واسم رقم زد شکست ؛ غرورم ، دلم ، روحم ، تیکه تیکه شد ؛ نفسم ، جانم ، تنم، چه شبهایی که تو تنهاییام تو خلوتام که جز من و خدا و من کسی نبود گریه کردم زجه زدم تو شب هایی که هیچ کس مرهم دردم نشد ولی ناامید ، هرگز ، چون دلم به خدایی محکمه که هر ناممکنی رو ممکن میکنه مثل بچه دار شدن زن حضرت ابراهیم در کهنسالگی😊 ای عزیز دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.
نه والا اینجوری نیست این چیزا رو از کی و کجا شنیدی!!! برو تحقیقات این چند وقت اخیر بخون بعدا میفهمی ...

براتون واقعا متاسفم ایشالا که کنکور پیش رو موفق بشید... 

خودتون میدونید که قشر بزرگی از جامعه محصل فقط میخوان اوقاتشون بگذره و با اومدن کرونا در واقع بیخیال درس شدن و آمار رو به فنا میدن، ولی اونایی که دارن میخونن واقعا از مواردی برخوردار شدن مه تو دوران حضوری نبود... (مثل ضبط کلاسا و رجوع به اونها-نذاشتن تایم زیاد برای رفت و امد و...)