missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 عنوان ی سوال 39 بازدید | 3 پست دوستان اگ کسی پریوداش منظم باش دلیل براین میشه ک هیچ مشکلی نداره و راحت میتونه باردار بشه؟ 1400/11/06 | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هات_داگ_پنیری عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8230 فکر نکنممن هر ۲۸ روز میشم ولی تنبلی تخمدان دارم، کسایی دارن همیشه تخمک گذاری نمیکنن زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
missmaral مدیر استارتر عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 4358 فکر نکنم من هر ۲۸ روز میشم ولی تنبلی تخمدان دارم، کسایی دارن همیشه تخمک گذاری نمیکنن یعنی پریوداتون منظمه؟از کجا فهمیدین تنبلی دارین
هات_داگ_پنیری عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 8230 یعنی پریوداتون منظمه؟از کجا فهمیدین تنبلی دارین بله منظمهاز عوارض دیگش مثل جوشای بزرگ و مقاوم به درمان، ریزش موی شدیذ، قهوهای و کم بودن خون پریودسال ۹۵ هم تخمدانام پر کیست ریز بود که مرحله پیشرفته تنبلی تخمدانه اما الان حتی توی سونوگرافی همه چیز سالمه ولی علائمشو دارم زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.