2777
2789
عنوان

غم های بزرگ دلم

140 بازدید | 6 پست

خانما دلم گرفته هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم هیچ کسی صدامو نمیشنوه الان حامله ام ۳ هفته بعد زایمان میکنم 😞اما ناراحتم میدونید چرا؟بخاطر اینکه برنامه ها برای نی نیم داشتم برادرشوهرم همشو خراب کرد 😭دوماه از اومدنش میگذره کارم شده گریه های یواشکی خونم که گفته بودم کوچیکه فقط یه فرش میخوره اتاق خواب نداریم ✋چه ارزشی داره حاملگی یا زایمان وقتی قراره انقدر زجر بکشم 

هر روز وقتی شوهرم و برادرشوهرم میرن سرکار من مثله گرگ زوزه میکشم به طرف خدا وگریه میکنم بهش میگن خدایا 🤲چطور دلت میاد انقدر زجر بکشم تو خونم خودم بزور قبلانا نفس می کشیدم از بس کوچیکه 😫😭برم از کی کمک بخوام سفره ی دلمو کجا باز کنم خانما این عذابه بخدا بدترین عذاب هکینه 

هر روز وقتی شوهرم و برادرشوهرم میرن سرکار من مثله گرگ زوزه میکشم به طرف خدا وگریه میکنم بهش میگن خدا ...

تو این خونه کوچیک خودمو جا کنم شوهرمو جا کنم برادشوهرمو جاکنم پسرمو جاکنم؟کیو جاکنم نمیتونم نفس بکشم قلبم تیر میکشه    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام 

از حرفهات فهمیدم اهل افغانستان هستی؟؟؟

وضعیت ت نسبت به هم وطن هات خیلی بهتره

بیچاره هم وطنان که طالبان هر روز مرگ رو جلو چشاشون میاره...

ناشکری نکن همین خونه تو کشور غریب یه نعمته...

❤❤❤
سلام  از حرفهات فهمیدم اهل افغانستان هستی؟؟؟ وضعیت ت نسبت به هم وطن هات خیلی بهتره بیچاره هم ...

عزیزم ناشکری نمیکنم جای من نیستی بفهمی چی میشکم😞میدونی چقدر سخته با یه مجرد زندگی کرد اونم تو خونه ای که اتاق نداره فقط وفقط سوئیت هستش 😭از یه طرف هم حامله باشی میدونی 

عزیزم ناشکری نمیکنم جای من نیستی بفهمی چی میشکم😞میدونی چقدر سخته با یه مجرد زندگی کرد اونم تو خونه ...

میدونه گلم...

تو ایران افغانی ها رو به سختی ها می‌شناسن...

میگن در بدترین شرایط بهترین روحیه رو دارن...

منم در بارداری اولم برادر شوهرهای پیشم بودن اما من همیشه استراحت میکردم...

روی خودم چادر می انداختم و میخوابیدم

❤❤❤