2777
2789
عنوان

تو خونه یه تابلو چشم سوم دارم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 172852 بازدید | 1047 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حس میکنم خونمون جن داره که شبیه شوهرمه چون قبلا دیدمش یا اینجوری فکر میکردم

چند سالی گذشته البته ولی چند شب پیش دخترم نصف شب بیدار شد نشست و زل زده بود به یه جا بعد گفت مامان بابا اونجاست😑😑😑

تابلوعه مشکل داره مشکله شیطانی باشه ویاتسخیرشده باشه 

اخه از مغازه خریدم

نقاشیه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
روی پیشونیش تک چشم هست .تک چشم هم نشانه ی شیطان بودنه حتی میگن این‌تک چشم های چشم نظر اصلا نباید توی ...

نه گلم😂😂اگه راجب چاکرا اطلاع داشته باشین متوجه میشین این یکی از چاکرای چشم سوم هس ن چشم شیطان ولی فرمایشتون درباره تک چشم درسته ولی این نیس

روی پیشونیش تک چشم هست .تک چشم هم نشانه ی شیطان بودنه حتی میگن این‌تک چشم های چشم نظر اصلا نباید توی ...

وای خدا 

میبرم میذارم اتاق

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

چرا این تابلو رو خریدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
من حس میکنم خونمون جن داره که شبیه شوهرمه چون قبلا دیدمش یا اینجوری فکر میکردم چند سالی گذشته البته ...

خاله منم ب شکل شوهرش میدید. صدا هم میکردن. مواظب دخترت باش

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75