2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

382 بازدید | 15 پست

ما تو یه شهر نسبتا کوچیک زندگی میکنیم که تقریبا بیشتریا همو میشناسیم.یه داروخونه جدید که دکترش همسن خودمه باز شده.من با معرفی یکی از دوستام که همونجا کار میکنه رفتم برا کار.البته من مدرک نسخه خوانی ندارم ولی قبلا دوماه تو یه داروخونه دیگه کار کردم و یه چیزایی بلد بودم.روز اولی که رفتم اینجا برا کار گفتم که من مدرک ندارم دکتره گف باشه اشکال نداره فعلا بیا اینجا تا کامل اشنا بشی بعد برو مدرکتو بگیر.همچی داشت خوب پیش میرفت و چقد ازم تعریف و تمجید میکرد که افرین داری خوب یاد میگیری کم کم برو مدرکتو بگیر وخوش اخلاق بود تا اینکه یه دختره با معرفی یکی از دکترای شهرمون اومد اونجا که منم قبول کنین بیام اینجا برا کار.همون روزی که دختره اومد من به دکتر گفتم واقعا میخوایین بگین که بیاد گف نه ما خودمون چهار نفریم و بسه.دیگه من کسیو قبول نمیکنم

خدایا کمک.کن منم به ارزوم برسم

ولی فرداش جمعه بودو من تعطیل بودم دیدم که دکتر بهم پیام داده خانم فلان از اشناییتون خوشحال شدم.از من ایراد گرفتن که فلانی مدرک نداره و نیاد.من گفتم باشه اشکال نداره حداقل منو بعنوان کاراموز که گفتین قبول کنین تا مدرکمو بگیرم گفت نه.من حوصله دردسر ندارم.گفتم پس چرا منو این بیست روز معطل کردی

ولی فرداش جمعه بودو من تعطیل بودم دیدم که دکتر بهم پیام داده خانم فلان از اشناییتون خوشحال شدم.از من ...

دختر جدیده دلشو برده 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گفتم حتما اون دختره که قبلا اومده رو گذاشتین جای من گفت نه.بعد من دیروز رفتم داروخونه دیدم اون دختر جای من اونجان.پیش خودم میگم من انگار نوکر باباش بودم که منو بیست روز کشوند اونجا انگار حمالا از من کار کشید بعدم گف نیا

گفتم حتما اون دختره که قبلا اومده رو گذاشتین جای من گفت نه.بعد من دیروز رفتم داروخونه دیدم اون دختر ...

اه بزن گمشن اصلا دیگه اونجا نریا 

چقدر به جای تو من لجم گرفت 😒

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
نه صاحب داروخونه زنه.ولی اون دکتری که دختره رو معرفی کرده مرده

اهان فکر کردم مرده

دیشب به دکتر پیام دادم که معرفی نامه بیارم برام امضا کن برم برا مدرکم اصلا جوابمو نداد.دلم میخواد زنگش بزنم هرچی از دهنم درمیاد بارش کنم

خب اگه بخاطر مدرک نداشتن عذرشما رو خواستن پس چه فرقی با نیروی جدید دارید؟

خوب همین دیگه الکی بهونه اورد.منم بهش گفتم تو که روز اول میدونستی من مدرک ندارم پس چرا گفتی بیا.بعدم به دوستم گفته بود که باهام بد حرف زده.یعنی واقعا حقش نبود که باهاش بنظرش خودش بدحرف زدم