کسی میدونه معدل تاچندباشه میشه ترم بعدتا24واحدبرداشت؟
میدونم معدل الف از17تا20هست ولی اینکه چندواحدمیشه برداشت رونمیدونم
ممنون میشم اگرکسی اطلاع داره بهم بگه معدل چندبه بالامیشه بالای20واحدبگیره؟
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر میکنم جزییاتش دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه شاید در حد یک نمره بالا پایین بشه. برای دانشگاه ما بالای ۱۴ ۲۰ واحد رو میشه برداشت، بالای ۱۷ میشه ۲۴ واحد.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
فکر میکنم جزییاتش دانشگاه به دانشگاه فرق میکنه شاید در حد یک نمره بالا پایین بشه. برای دانشگاه ما با ...
الان فرهنگیان که هستیمم 17به بالابایدباشه الف درسته؟
بالای ۱۷ = ۲۴ واحد پایین ۱۷ = ۲۰ واحد معدل ۱۲😑😂 مشروطی محسوب میشه = فکر کنم ۱۴ واحد
خدانکنه 12بشه