2777
2789
چندهفتته الان؟ وزنش چنده؟

الان ۳۸

یادم نمیاد چن هفته بودم رفتم سونو نوشته بود ۲ونیم الان احتمالا۲۷۰۰ اینا

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

من توی تاپیک رنگ موم گذاشتم 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندهفتته الان؟ وزنش چنده؟

شما چن هفته این

میخاین طبیعی بیارین؟ 

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
من ۲۱ هنوز🥴 نه طبیعی نه، تاببینیم خاست خدا چی هست

ب سلامتی نصف راه و رفتی دیگه

فک کنم هفته۲۵ ازمایش قند هم داری

انشاالله هرچی خیرع

ب سلامتی نصف راه و رفتی دیگه فک کنم هفته۲۵ ازمایش قند هم داری انشاالله هرچی خیرع

آزمایش قند خیلی سخته دادنش🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
عزیزم برا اینکه موهامو پرکلاغی بعد لایت در بیارم نظرت چیه؟؟

لایت بنفش؟ 

میشه مثل یکی از عکسای توی تاپیک

قشنگه ولی امبره مد تره

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
لایت بنفش؟  میشه مثل یکی از عکسای توی تاپیک قشنگه ولی امبره مد تره

ن لایت دودی 

بعد مگه پر کلاغی ب پایه میرسه برا لایت کردن؟؟ 

موهای خودم خرماییه دوس دارم زیر لایت موها در کلاغی باشع

آزمایش قند خیلی سخته دادنش🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

عه من ب دکتر گفتم نمیتونم اون مایع رو بخورم بعد ی جوری ازمایش نوشت ی بار ناشتا ازمایش دادم صبوته خوردم دوساعت بعد باز ازمایش دادم 

اینه رنگ سال

وای بنفش خیلیییی قشنگهههه عاشق رنگ بنفشممم امسال قشنگترین ساله  

متولد 85 نیستم ... بيشتر اوقات اعصاب ندارم پس گير نده دوست عزيز  ،   آرمی هستم 💜 اهل رپ به شدت هستم اگه اهل رپ هستی یا ارمی هستی دس دس نکن درخواست بده بحرفیم عشقولیی . یه ذره بی اعصابم و مودی و خل و چل پس اگه دیدی تو حال خودمم طبیعیه   .خو دیگه بسه زیادی حرف زدم جدی بوس بای 
عه من ب دکتر گفتم نمیتونم اون مایع رو بخورم بعد ی جوری ازمایش نوشت ی بار ناشتا ازمایش دادم صبوته خور ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️مال من افتضاح بودش انقد ک رفتم دستشویی و آمدم اون مایع رو خوردم