2821
2789
عنوان

ادمین اینستا

130 بازدید | 17 پست

سلام کسی اینجا ادمین پیج اینستا هست ؟ من رفاقتی کارای یه پیج املاک رو انجام میدم یعنی هرچی تیزر تبلیعاتی و پست هست همه خودم براش درست میکنم خیلی زحمت میکشم ولی نمیدونم چکار کنم بازدیدش بره بالا ☹ هر ازگاهی لا ب لا استوریا طنز میزارم یهو اینقد زیاد میشه بازدیدش ولی چون کاریه خیطه ب نطرم ..ب نطرتون چکار کنم پیج دیده بشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مطالب جالب بذار . مثلا خونه های عجیبی که خرید و فروش شده . یا مشتریهای عجیب . موارد عجیبی که یه خونه رو خریدن و دیدن که اون خونه داره . از گوگل پیدا کن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مطالب جالب بذار . مثلا خونه های عجیبی که خرید و فروش شده . یا مشتریهای عجیب . موارد عجیبی که یه خونه ...

افرین خیلی خوبه مرسی 💯فقط گلم اون تیکه اخرش نفهمیدم نوشتی موارد عجیبی که یه خونه خریدن و دیدن ک اون خونه داره

اهان خیلی خوبه موفق باشی عزیزم

مرسی گلم توهم موفق باشی میتونم بپرسم ماهانه چن میگیرین از کارفرما

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
افرین خیلی خوبه مرسی 💯فقط گلم اون تیکه اخرش نفهمیدم نوشتی موارد عجیبی که یه خونه خریدن و دیدن ک اون ...

مثلا رفتن خونه بخرن یه ستون کج و کوله دیدن توی یه جای نامتعارف ، یا کف اشپزخونه یه گاوصندوق پیدا کردن یه یه اتاق مخفی کشف کردن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من رفاقتی براش انجام میدم  ولی خب هر ازگاهی بسته اینترنت میخره 😂

آها باز از هیچ چی بهتره

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم