2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

73 بازدید | 11 پست

راجع مردی که هی منتظره ببینه زنای فامیل چه میکنن بعد به خانمش میگه توهم همون کارو بکن.مثلا فلان چیزو بخرن یا فلان ارایش واصلاح و هاشور و....

خوبه یابده؟

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به به گلیه از گلای قالی  

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
خوبه نمیخواد از دیگران عقب بمونی.ولی کاش تقلید نمی کرد. و ایده نو می داد

مثلا خواهرت بره فیبروز کنه اینم بگه فردا سریع برو فیبروز کن این خوبه یابد

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
جدی؟

ارع دیگه شوهره بیاد بگه اقدسی کوکب مایتابه رفته ژل زده توهم بزن چشم اقایی اقدسی بتول فس فسی النگو خریده تو هم بخر چشم اقابی ووو  خیلی خوبه 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
ارع دیگه شوهره بیاد بگه اقدسی کوکب مایتابه رفته ژل زده توهم بزن چشم اقایی اقدسی بتول فس فسی النگو خر ...

ولی من اصلا دوست ندارم.اینکه مرد خودش برازن ارزش قائل باشه و پایه کاراش باشه خوبه ولی بخاطر چشم وهم چشمی ورقابت خوشم نمیاد

ولی من اصلا دوست ندارم.اینکه مرد خودش برازن ارزش قائل باشه و پایه کاراش باشه خوبه ولی بخاطر چشم وهم ...

بالاخره همه مردا یه ایرادی دارن حداقل خسیس نیست باور کن خساست اصلا قابل تحمل نیست حالا اینو میشه یه کاریش کرد مثلا نه این مدل لباس به من نمیاد این مدل ابرو مناسبم نیست میشه نکرد کم کم از سرش میوفته انشالله