2777
2789
عنوان

فیبروم رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای کسی که فرزند نداره رحم رو برنمیدارن.حتی اگر فیبروم کوچیک باشه جراحی نمیکنن و میگن که اقدام به بارداری کنن.بستگی به سایز و البته نوع فیبروم داره.ضمنا نگران نباشید.فیبروم اخرین دلیل برای ناباروری هست.

هر کاری که شروع شده بالاخره یه روز تموم میشه.

سلام عزیزم.من چند سال پیش فیبروم داشتم اما  نمی‌دونستم تا اینکه باردار شدم.متاسفانه با رشد جنین،فیبروم هم رشد کرد و چون توی ماهیچه ی رحم بود باعث سقط جنین شد.اندازه اش هم یازده سانتیمتر بود.همه ی دکترا میگفتن احتمال اینکه رحمم رو از دست بدم زیاده.تا اینکه ی دکتر پیدا کردم فیبروم رو برداشت .باردار شدم.الان سه تا هم بچه دارم.

نمیدونم راستش استرس گرفنم.هم میترسم عملم کنن بخاطر فیبروم.هم میترسم بچع دار نشم

فکر بد ب سرت  راه  نده  ب خدا توکل  کن  اگ الان قصد بارداری نداری  فقط  برو  دکتر پیگیر خونریزت باش چون  کم خونت میکنه .

تنها چیز که غیر ِممکنِ فقط خودِ غیرِ ممکنِ
من فیبروم داشتم باردار شدم ولی متاسفانه سقط شد البته ربطی به فیبروم نداشت امروز رفتم دکتر گفت کیست ر ...

ن  عزیزم  با کیست  میشه  بهردار شو و سقط  نکرد ...سقط شدن  بچه  بخاطر فیبروم بوده من خودم  داشتم ..فیبروم  اگ  بزرگ باشه و جای  بد باشه  جتین و داغون میکنه

دیابت داشتم‌دکتر تغذیه گفت باید پیاده روی کنی از پیاده رویه زیاد بود  بدون علایم سقط شد بعدهم پ ...

باردار  بودماهای  اول پیاده روی  میکرد عجبآ