2777
2789

من تو اقدامم ولی ۱۶ روزه عقب انداختم پریم نشدم و سالمم 

روز ۱۲ و ۶ بی بی منفی بود پریودی نامنظم دارم کسی مثل من بوده تجربه داشته باشه من حالم بده توروخدا اگه تجربه دارید بگید و راهنمایی کنید منو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این ماه اقدام کردم ۴روز تامون مونده شما برانامنظمی پریودتون دکتر رفتین 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

قبل اقدام هم نامنظم بوده؟؟

چون خود اقدام خیلی خیلی پریود رو عقب جلو میندازه

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
نه هنوز چون ماه پیش تمام علایمو داشتم ولی منفی بود کلی ناراحت شدم و افسرده هنوز ندادم نمیدونم چیکار ...

آزمایش بده حداقل خیالت راحت میشه که نیستی 

گر نگهدار من آنست که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد ❤️
یکم نا منظم بود نه انقدر

خب این خیلی خوبه

یعنی بدنتون کاملا آماده ست

استرس نداشته باش

همینطور پیش بری نهایت تا سه ماه دیگه صد در صد باردار میشی به امید خدا🙏😍

البته اگه این ماه نبودی

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
خب این خیلی خوبه یعنی بدنتون کاملا آماده ست استرس نداشته باش همینطور پیش بری نهایت تا سه ماه دیگه ...

ممنون شما بارداری

من ماه قبل بعد ۱۲ روز پری شدم ولی این ماه ۱۶ روز شد 

ممنون شما بارداری من ماه قبل بعد ۱۲ روز پری شدم ولی این ماه ۱۶ روز شد 

نه عزیزم

من پسرم ده سالشه دیگه🤦🏼‍♀️😅

این خیلی نشونه خوبیه هاااا

همون بالا که گفتم 

نهایت تا سه ماه دیگه صد در صد باردار میشی

شک نکن👌🏻