2777
2789
عنوان

هاشور زدن ابرو من و مادرم

2101 بازدید | 48 پست
5شنبه پیش مادرم بعد کلی تحقیق و از این و اون پرسیدن در ارایشگاه سرای صدف خیابان سهروردی هاشور ابرو روی تاتوی قدیمیش که کامل رفته بود انجام داد برای من هم شنبه وقت هاشور گرفت اولش ابروی مامان خیلی خوب بود منم روز شنبه بعد دیدن کار ابروی مامانم به ارایشگاه رفتم یه عکس هم از هاشور ابرو به خانم هاشورکار نشون دادم برای من ابرومو سر کرد که تلفنش زنگ زد و با کسی که فکر کنم شوهرش بود یه بحثی کرد و شروع کرد بعدش به کار من وقتی کار تموم شد لحظه اخر برق از شانس گند من رفت من بدون اینکه بتونم کارو درست ببینم پولو دادم و اومدم بیرون فقط تعجب کردم چرا از من کمتر از مامانم گرفت وقتی اومدم خونه هی تو اینه نگاه میکردم هاشوری نمیدیم مامانم میگفت اولشه خطاش خیلی معلوم نیست من میگفتم مامان اصلا خطی وجود نداره خلاصه برق اومد و فاجعه معلوم شد خانم به جای هاشور ابروی منو تاتو کرده بود خیلی حالم گرفته شد زار میزدم زنگ زدم ارایشگاه اون خانمه رفته بود ولی منشی ارایشگاه زیر بار نمیرفت میگفت هاشور روی ابرو شما نمیشد زد گفتم اگه بر فرض محال نمیشد نباید بهم میگفت من تاتو نمیخواستم که خلاصه فرداش از پیچ اینستاگرام شمارشو برداشتم بهش زنگ زدم زیر بار نرفت اول گفت خودت گفتی بعد گفت موهای ابروت کم بود مو نداشتی که هاشور کنم یه بارم گفت پوست شما هاشور پذیر نیست در واقع یه مشت زر مفت تحویلم داد اخرم که دید من خیلی داغ کردم گفت تو ترمیم برات هاشئر میزنم خیلی هم خوب میشه تازه فردای اون روز هم مامانم زنگ زد گفت کل هاشورهای یه ابروش ریخته یه ابرو دیگشم نصفش مونده خلاصه اینم ماجرای هاشور کردن ما حالا من موندم با یه ابرو که کلش پوست پوست شده نه میریزه نه خوب میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا میام مصمم بشم برای هاشور این مواردو که میبینم پشیمون میشم ...
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
یه روز که آرایشگاه شلوغه برو اونجا مثل پنجشنبه بعدازظهر بعد سرو صدا کن و بگو میرم شکایت ازتون میکنم چند تا از مشتریاشون بپره حالشون گرفته میشه اسمشون هم بد درمیره با دوستات هم زیر پیج اینستاش برو اعتراض تون رو نشون بدین
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
برو پیش خانوم وزیری برات پاک کنه هایلات کنه بعد هاسور بزنه کارس فوق العاده اس
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
منظورت تو اینستا عروس سرای صدف هست ؟ اگه اونه که والا عکسای پیجش هم خیلی جالب نیستن هاشورهای بهتر از اینا هست ...
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار