2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلاق بهترین راه نبس اخرین راهه

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
مشکلت چیه اگه بچه داری بمون طلاق نگیر

بچه دارم مشکل خیلییی داشتم خیلی از دوست نداشتنش از خیانتش از کتکش خانوادش تمام پولمو خوردن منو مادرمو بیچاره کردن خیلی تنهایی کشیدم درد کشیدم خوب شدیم اما باز برگشته سمت اونا من دارم خیلی نداری هارو تحمل میکنم فشار اقتصادی رو امروز فهمیدم پول فرستاده برا اونه

بچه دارم مشکل خیلییی داشتم خیلی از دوست نداشتنش از خیانتش از کتکش خانوادش تمام پولمو خوردن منو مادرم ...

هر مشکلی داری رو به خاطر بچت تحمل کن 

چه جوری دلت میاد اون طفلک کوچولو بیافته زیر دست نا مادری!؟

بزنتش بهش غذا نده تحقیرش کنه 

شوهرت خوب نیست سر به سرش نزار ازش چیزی نخوا پیگیر کاراش نباش که کار به دعوا و کتک کاری نکشه 

صبر کن تحمل کن سعی کن کم کم همه چیزو درست کنی زمان خیلی از مشکلات حل میکنه

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
هر مشکلی داری رو به خاطر بچت تحمل کن  چه جوری دلت میاد اون طفلک کوچولو بیافته زیر دست نا مادری ...

منم از صبه یه چشمم اشکه یکیش خون ک بچم و چیکار کنم دلم کبابه براش کاش بچه نمیاوردیم فکر میکردیم زندگیمون خوب میشه

منم از صبه یه چشمم اشکه یکیش خون ک بچم و چیکار کنم دلم کبابه براش کاش بچه نمیاوردیم فکر میکردیم زندگ ...

با خدا معامله کن بگو من از خودم می‌گذرم به خاطر بچم میمونم بزرگش میکنم تو هم زندگیمو درست کن 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات