2777
2789
عنوان

به طلسم شدن اعتقاد دارین

411 بازدید | 47 پست

من تو هیچ کاری نتیجه نمیگیرم همیشه به بن بست میخورم خیلی هم تلاش میکنم از کار بگیر تا زندگی

خسته شدم این خستگی باعث میشه کلا رابطم با خدا کم بشه وقتی نگاه میکنم ادم هایی که خیلی بدتر از من بودن الان این همه موفقن منی که با نداری و بدبختی تلاش کردم هنوز سر خونه اولم فاصله میگیرم از خدا نمیگم خیلی مومن و پاکم  پرونده منم عیب و نقص داره ولی به همون بزرگی خودش از من بدتر پناه داده نمی دونم جکار کنم که نگاه به زندگیم بندازه 

اخ چه تاپیک خوبی  

من یه چیزی تو خونم پیدا کردم که روش کلمات عجیب و ناخوانا نوشته میخوام ببینم شما با دیدن عکسش میتونید بهم بگید که چیه و چرا؟

کسی میدونه؟ 

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببری کاربلدش باطل کنه بعضی ها بانجس بعضی ها بااتش هردعایی بایه روشی باطل میشه

بردم والا طرف سواد نداشت گفت بده اب جاری حتا نگاشم نکرد گفت چشام نمیبینه سوادم ندارم

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

اره خاله من ۳۰ساله بود رفت پیش یه زنه که الان مرده .زنه بهش گفت تو رو طلسم ۵۰ ساله کردن که کارات جور نشه و ازدواج هم نکنی ( خاله من تا۳۱ سالگی با این که شرایط خوبی داشت یه خاستگارم نداشت) بعد یه دعا نوشت گفت این باطل میکنه در عرض چند ماه خاستگار پیدا شد و بعد یک سال ازدواج کرد .یه خاله دیگه هم دارم که از این خالم بزرگ تره و ۴۳ سالشع اما اون موقع با خالم نرفت .و گفت اعتقاد ندارم در حالی کع شرایط مشابهی باهم داشتن و این خالم هنوز هم ازدواج نکرده و کاراش اصلا جور نمیشه

لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات مهمونم کنید .  ان شاءالله که شما هم به حاجتتون برسید  
باید ببری کاربلدش باطل کنه بعضی ها بانجس بعضی ها بااتش هردعایی بایه روشی باطل میشه

من قبلا دعا تو خونمون دیدم 

ولی اصلا اون لحطه به ذهنم نرسید انداختم دور

اینکه مال چشم زخمه واصح بده از کلمات بفهمم چیه

اینقد ریز حکاکی شده که تو عکس خوب مشخص نیس

2790
2778
2791
2779
2792