2777
2789
عنوان

قطع شیر شب

| مشاهده متن کامل بحث + 4868 بازدید | 45 پست

والا من به هیچ عنوان اعتقادی به قطع شیر شب نداشتم، معتقدم برا رشد مغز بچه ضروریه، اخه شما تصور کن شب ادم گرسنش بشه بعد هیچی نخوره بخابه واقعا تو مغزم نمیره، توروخدا نکنید این کارو این دندونای شیری که دائمی نیستن ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یهو قطع کردم . فکر میکردم تا صبح گریه میکنه ولی عین خیالشم نبود . بهش گفتم اوخ شده . اونم گفت باب ...

پسر منم با اینکه بیش از اندازه وابسته بود 

ولی خیلی با من همکاری کرد ! 

واقعا فقط کار خدا بود ک اذیت نشدم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
چند ماهشه؟ دختر من هم شیر خشکیه ۱۱ ماهگی قطع کردم قبل خواب ۱۲۰ سی سی شیر میدم سیر بشه شامشم مفصل ...

من پسرم کلا خیلی تا صبح بیدار میشه، چند باریش با پستونک میخوابه، دو سا بارشم با شیر

منم همینه سوالم میگن آب بدین ولی خب اگه به آب خوردن عادت کنن چی

🤣🤣خب اینجور مثلا چه فرقی کرد،همون شیرو میدیم دیگه من دوس دارم کلا قطع بشه تا صب بخوابن کلافه میشم ازبس یکی یکی بیدار میشن

🤣🤣خب اینجور مثلا چه فرقی کرد،همون شیرو میدیم دیگه من دوس دارم کلا قطع بشه تا صب بخوابن کلافه میشم ...

دوقلو داشتن که خیلی سخته خدا قوتت بده

پسر من خییییلی بد خوابه تا صبح ده بار بیدار میشه بیچارم کرده خواب ندارم از دستش

من پسرم کلا خیلی تا صبح بیدار میشه، چند باریش با پستونک میخوابه، دو سا بارشم با شیر

خب دختر منم چند بار بیدار میشد

اول وعده های شیر رو کم کردم

مثلا اگه ۳ ساعت یکبار بیدار میشد شیر میخواست من فاصله انداختم بینش و کم کم قطعش کردم

از امشب شروع کن، فاصله بین شیر خوردناشو زیاد کن و به مرور قطعش کن. نه اینکه ی دفعه شیر شبو کامل قطع کنی که لجبازی کنه و اذیت بشع

✋️
خب دختر منم چند بار بیدار میشد اول وعده های شیر رو کم کردم مثلا اگه ۳ ساعت یکبار بیدار میشد شیر می ...

نه یکباره که قطع نمیکنم مثلا میگن شیر رو رقیق تر درست کنین و اینا،نمیدونم چقدر اثر داره