2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظر شما چند هفته باردارم 

من ۵ روز بعد موعد رفتم بتام ۱۰۰۰ بود گفت۴ هفته ای 

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
من چهار روز قبل موعد تستم مثبت شد 

مبارکه عزیزم . برو دکتر اون برحسب آخرین پریودیتمیگه کی بری سونو .تو سونو بهت میگن چن هفته ای

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
وقتی فهمیدین ک باردار هستین کی رفتین دکتر ب من میگن بزار هشت هفته برو اخه من اصلا نمیفهمم چند هفتمه

ن عزیزم توجه نکن. من همون روزش رفتم جواب آزمایشمو نشونش دادم بهم نوبت سونو داد .

وای چه خوب  مبارکه عزیزم منم کاش این ماه مثل شما بشم

واقعا معجزه خدا بود چندماه هیچ دارویی مصرف نکردم خیلی غصه میخوردم رفتم برای گرفتن دارو ک دکتر وقتی سونو کرد گفت دیوارع رحم خیلی ضخیمه تست بزار شاید بارداری انشالا خدا برای شما هم بده و منم خوب پیش بره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز