2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

51 بازدید | 4 پست

سلام  دوستای خوبم ایقدر که این مدت انرژی های منفی تون و اوردید اینجا فضاش متشنج شده، ی مقدار بیاید از روی خوب زندگی هامون حتی کوچکش  یاد کنیم مثلا بگیم اتفاقات خوب زندگیمون  و هممون بالاخره  ی اتفاق کوچک خوب و مثبت داریم ی ذره ب دارایی هامون فکر کنیم و خدا را شکر کنیم(منتظر اتفاق قشنگ زندگیتون و توجه به حس خوب اون هستم.)🥰🧡

<السلام على الذین یعتبرون قلوب الإنسان ودیعة من الله >سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی می‌دانند💚

از وقت بدنیا امدنم تا الان چیز خوب یادم نمیاد🥲🥲

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

ندیدیم یه روز خوش ما بی داستان 

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیدیم یه روز خوش ما بی داستان 

اینجوری نگو  ی غم نمیشه خوبی هاو بشوره ببرع ها

<السلام على الذین یعتبرون قلوب الإنسان ودیعة من الله >سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی می‌دانند💚
اینجوری نگو  ی غم نمیشه خوبی هاو بشوره ببرع ها

جدی میگم اجی یه غم چیه از بچگیو ک یادمه خونمون جهنم بود دیگ چیز خوب نیی