2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11292 بازدید | 798 پست
دوستان عزیزم کسی میدونه گوشی و تلویزیون چقد تأثیر داره روی تشنج??

خیلی دکتر گفتش خیلی کم و با فاصله دور ازش استفاده کنه.گفت اصلأ خوب نیست

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم وقتی خوابش میاد یهو خیلی گرمش میشه یه مقدارم سردرد میگیره دلیلش چیه?

عزیزم خواب شب خیلی مهمه براش

نه اصلم اینجوری نیس من خودم لوبل مصرف میکنم صرع دارم با این حال دکترم گفته با این قرصی که مصرف میکنی ...

عزیزم انشالله همیشه خوب و سلامت باشی.خدا خودش همه مریضارو شفا بده.خداروشمر

لطفاً بیاین به همدیگه کمک کنیم.هرکس هرچی می‌دونه یا هر تجربه داره در اختیار بقیه بزاره به خدا ثواب داره

دوستان عزیزم کسی میدونه گوشی و تلویزیون چقد تأثیر داره روی تشنج??

خیلی زیاد نور تو تاریکی برا اونایی که صرع و تشنج دارن مضره یه جورایی انگار زمینه تشنج رو فراهم میکنه البته بیشترش تو تاریکی مضره اگه تو روزم زیاد به گوشی نگا کنی زود زود تشنج میاد سراغت

ببینید صرع یک بیماری سرد هست خب 

به نظر میرسه بیماری کرونا هم یک نوع بیماری سرد هست و چون اوج جوانی بودند و جوانی اوج گرمی بدن هست بیماری خود به خود درمان شده ولی با گرفتن بیماری سرد این بیماری صرع دوباره برگشته.

پس تغذیه گرم راه حل درمان هست.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

تو نت بزنید

«درمان صرع توسط حکیم خیراندیش طب سنتی»

ضرر نمیکنید!!

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
لطفاً بیاین به همدیگه کمک کنیم.هرکس هرچی می‌دونه یا هر تجربه داره در اختیار بقیه بزاره به خدا ثواب د ...

رقص نور هم ضرر داره تو تالار ها،نوری که مثلا تو ماشین هستی یکی یکی از وسط درخت ها رد میشه،نباید بی خواب بمونه بی خوابی هم حالشو بد میکنه من خودم اینجوریم،وحشت زیاد از یه چیزی یا مثلا خواب خیلی بد دیده باشه با وحشت از خواب بلند بشه