2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11355 بازدید | 798 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای دقیقا به خدا دست خودم نیست خودم آز شوهرم بد تر شدم

الان چند وقت متوجه شدی؟ خودتو جمع کن محکم باش ... صرع کاملا درمان پذیر...من ی هفته به عروسیم مونده فهمیدم پس حال منو ببین ...پزشک خوب انتخاب کن ...مواردی که گفتم و رعایت کن قول میدم خوب میشه....کدوم شهری

الان چند وقت متوجه شدی؟ خودتو جمع کن محکم باش ... صرع کاملا درمان پذیر...من ی هفته به عروسیم مونده ف ...

تهرانم عزیزم.از آینده می‌ترسم.از اینکه نتونه از پس سختی های زندگی بر بیاد.میترسم اتفاقی براش بیوفته.از تشنج می‌ترسم تا حالا ندیدم

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

نه دکتر شوهرم فوق العاده ست ...گفت حتی دود اسپند .‌‌‌‌‌‌‌من فردا لیست غذاها رم میفرستم اینجا

مرسی مهربونم ما اینجا هر چیزی که بدونیم خوبه رو برای هم مبزاریم ممنون میشم تو هم به ما بپیوندی هم تجربه کسب میشه و هم ثواب داره ♥️

منم پسرم آزمایش تيروئيد داد استرس دارم،میگم خدایا اینم اضافه نکنه نمیکشم

خیالت راحت هیچی نیست شوهرم داد مشکلی نبود

تهرانم عزیزم.از آینده می‌ترسم.از اینکه نتونه از پس سختی های زندگی بر بیاد.میترسم اتفاقی براش بیوفته. ...

ی سوال میپرسم خوب فکر کن جواب بده ....تو مطعنی یکساعت بعد زنده ای؟ اگ نیسی پس چرا غصه آینده نامعلوم میخوری...خدای منو تو خدای همون مریمی که بی همسر مادرش کرد ...همون یونسی که تو شکم کوسه زنده موند همون ابراهیمی که انیشو گلستون کرد...چشاتو ببند دستتو بزار رو گردنت ...خودش گفته از رگ گردن بهتون نزدیکترم...بخدا توکل کن

ی سوال میپرسم خوب فکر کن جواب بده ....تو مطعنی یکساعت بعد زنده ای؟ اگ نیسی پس چرا غصه آینده نامعلوم ...

درسته عزیزم ولی تو همین تاپیک هستن کسایی که ناامید میکنن میگن درمان ندارع فقط کنترل میشه.توکل به خودش

ی سوال میپرسم خوب فکر کن جواب بده ....تو مطعنی یکساعت بعد زنده ای؟ اگ نیسی پس چرا غصه آینده نامعلوم ...

هیچ کس از فردای خودش خبر ندارع

درسته عزیزم ولی تو همین تاپیک هستن کسایی که ناامید میکنن میگن درمان ندارع فقط کنترل میشه.توکل به خود ...

خب اصلا درمان نشه کنترل بشه...الان پنج سال همسرم داره ...نمیگم سخت نیس هست ولی وقتی با چند تا دونه قرص حل میشه ...اصلا تا ابد قرص بخورن چی میشه مگ؟ پس اون مریضایی که دیالیزی  هستن چی بگن؟ مریضای سرطانی؟ تو خیلی زود ناامید شدی...نمیگم سخت نیس هست چون من خودم کشیدم فقط خودتو نباز ...اون الان جز تو کیو داره؟ بهش امید بده...اطلاعاتتو ببر بالا ...شبا مجبورش کن سر ساعت ده و نیم تو تخت باشه و تا خود صبح بخوابه...اگ تهرانی برو پیش علیرضا یار احمدی .فوق تخصص صرع از آمریکاست و برنامه های تلویزیونی هم خیلی ازش دعوت میکنن