2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11377 بازدید | 798 پست
دارو که بخوری حمله خیلی کم میشه و معمولا در نهایت کلا متوقف میشه ،پزشک تو این مرحله دوز رو کم‌کم کاه ...

نظر منم همینه.شما مشکلی ندارید،؟

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

[QUOTE=225997318]الآن دارو میخوری؟دقیقا شوهر منم اینجوری شد خوب شده بود کرونا و اضطراب و استرس بیکاری کشید دوباره برگ ...[/Q

یکی از بستگات داشت الان خوبه ممنوعیت غذایی دارن

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=225997318]الآن دارو میخوری؟دقیقا شوهر منم اینجوری شد خوب شده بود کرونا و اضطراب و استرس بیکار ...

آره عزیزم سردیحات مخصوصا شب نباید بخورن

عموی من خدا بیامرز صرع داشت 

85 سال هم عمر کرد خدا بیامرز 

البته هیچ وقت ازدواج نکرد بیماریش هم اگر قرصاش رو میخورد کنترل میشد یه موقع میدیدی دو سال غش نکرد 

نگران نباش عزیزم 

تنها مشکلی که بود مجرد بودنش بود که یه موقع تنها تو خونه حالش بد میشد و کسی کنارش نبود 

نه به اون صورت

شما چه دارو می‌خورید؟ارثی هستش؟تو خانواده شوهرم اصلا ارثی نیست ولی فقط شوهرم داره ممکنه در آینده بچه ها هم داشته باشن؟دکتر گفت احتمالش کمه

عموی من خدا بیامرز صرع داشت  85 سال هم عمر کرد خدا بیامرز  البته هیچ وقت ازدواج نکرد بیم ...

خدا بیامرزدش 🖤 ممنون عزیزم

اسی داداش متم داشت ولی اون دچار حمله بد میشد.بدون هیچ دارویی خوب شد ووقتایی حمله بهش دست میداد که باقاله میخورد یا سزدی زیاد‌ و عصبی میشد.ولی الان دیگه خوب شده.دوستمم اینطوری بود اونم خوب شد

اسی داداش متم داشت ولی اون دچار حمله بد میشد.بدون هیچ دارویی خوب شد ووقتایی حمله بهش دست میداد که با ...

خداروشکر عزیزم انشالله همه مریضارو شفا پیدا کنن.ممنون از امید دادنت بهم عزیزم