2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11377 بازدید | 798 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واسه من بچس عمرا بزاره کلافه ميشه

مجبورش کن همه اینکارا واسه خودشه منم بچگیام نمیخواستم مامانم دوبار زد پس کله ام دیگه مقاومت نکردم😂

آنکه در امروز من نیست ....در فردای من اصلاً نخواهد بود ♥️😇
دکترش خوبه عزیزم.درمانش طولانیه.فدای مهربونیت

خیلی خیلی خوبه عزیزم دیدم کسیو ک از 7 سالگی تا 14 15 سالگی تحت نظرش  بوده و خوب شده 

دکتر فرح اشرفزاده مشهده 

آدرس دقیقش و بزنی گوگل میاره، اگه برات ممکنه حتما برو 

بله درچه حده

در حد خفیف که با دارو کنترل میشه ولی خیلی زود خسته میشه اعصابش خورد میشه.دکترش میگه خستگیش یه خاطر داروها هستش کم کنم خوب میشه.سرترالین با دپاکین میخوره.کاملش تو امضام هست

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

میشه از مریضیش بیشتر بگین

ولا از ۱۰سالگی  فک کنم این تفاق افتاده تا ۱۴سالگی الان ۱۰ساله  دیگه حمله دست نمیده منتها قبل هر باردلریش سیتی میده میگه هنوز هست ولی حمله دیگه نداشته

خسته و در مانده ام نور امیدی بفرست یا رب 
ولا از ۱۰سالگی  فک کنم این تفاق افتاده تا ۱۴سالگی الان ۱۰ساله  دیگه حمله دست نمیده منتها ق ...

خداروشکر

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

در حد خفیف که با دارو کنترل میشه ولی خیلی زود خسته میشه اعصابش خورد میشه.دکترش میگه خستگیش یه خاطر د ...

صرع درمان قطعی نداره داروها تا همیشه باید مصرف بشن کم‌کم دوزشو میارن پایین...نباید کار سنگین انجام بده ، کم خوابی صرع رو تحریک میکنه ،غذا به موقع بخوره ، ناراحتی و استرس سمه ،محیط شاد باشه ......اینارو رعایت کنید بهتر میشه