فضون مدیر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 24535 عنوان ماینوکسیدل | مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 99 پست کیا با ماینوگسیدل موهاشون پر پشت شده چندماه بعد رویش داد بهتون تورو خدا بیابن بگین 1400/11/05 | 21:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سایه_م عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 574 خانوم میشه راهنماییم کنید من جلو سرم ریخته برایرشما سکه ای بود یا مزاکنده دکتر بهتون داد یا خودتون خ ... من سکه ای بودیه قسمت اندازه کف دست سمت چپ سرمرفتم دکتر بهم ماینوکسیدیل دادن و گفتن استرس رو کم کنممن بعد کنکورم اینجوری شدمدیگه تو آینه نگاه نکردم و دارومو زدم و بیخیالش شدم خوب شد خودش😊 ...Take these broken wings and learn to fly again
فضون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 24535 من سکه ای بود یه قسمت اندازه کف دست سمت چپ سرم رفتم دکتر بهم ماینوکسیدیل دادن و گفتن استرس رو کم ک ... اها اندتزه کف دست پس خیلی بود من همش اینه دستمه و حرص میخورم پس چطوری محلولت رو میزدی الان موهات تا کجاته
سایه_م عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 574 اها اندتزه کف دست پس خیلی بود من همش اینه دستمه و حرص میخورم پس چطوری محلولت رو میزدی الان موهات تا ... الان موهام تا وسط کمرهنه هرچی حرص بخوری بدترهاصلا استرس بدترش میکنهمثل من نیستی که،من خالی خالی بود یه کف دستخوب شد،شمام بیخیالش شی خوب میشه.مامانم میزد من اصلا نگاهش نمیکردم میگفتم الکی بگو خوب شده! ...Take these broken wings and learn to fly again
فضون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 24535 الان موهام تا وسط کمره نه هرچی حرص بخوری بدتره اصلا استرس بدترش میکنه مثل من نیستی که،من خالی خال ... اها تلان ریزش در روز چقدر داری
سایه_م عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 574 اها تلان ریزش در روز چقدر داری الان عادی مثل همهالبته یه دوره رژیم گرفتم یک ماه ۱۰کیلو کم کردم ریزش مو گرفتمولی الان خوب شده،ویتامین ب ۶ سیستئین میخورم و زینکهمیشه نمیخورما گاهی میخورم.ولی آروم بودن و استرس نداشتنه که مهمهمن الان بیخیال ترین موجود دنیام ...Take these broken wings and learn to fly again
فضون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 24535 الان عادی مثل همه البته یه دوره رژیم گرفتم یک ماه ۱۰کیلو کم کردم ریزش مو گرفتم ولی الان خوب شده،وی ... خوشبحالت که بیخیالی
سایه_م عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 574 خوشبحالت که بیخیالی تمرین کن توام میتونی باشیمن همیشه حرص میخوردم ولی بعد ریزش موهام باخودم گفتم هر لحظه که داری حرص میخوری و استرس داری به بدنت آسیب میزنیاولش تظاهرمیکنی آروم و بیخیالی ولی بعدش جدی میشه ...Take these broken wings and learn to fly again
فضون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 24535 تمرین کن توام میتونی باشی من همیشه حرص میخوردم ولی بعد ریزش موهام باخودم گفتم هر لحظه که داری حرص م ... واقعا من امروز موهام رو شونه گردم ۳۰ تا ریخت بخدا دارم دق میکنم
سایه_م عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 574 واقعا من امروز موهام رو شونه گردم ۳۰ تا ریخت بخدا دارم دق میکنم چرا میشماری؟بخدا مو بیشتر از همه بااعصاب آدم درارتباطهمن بعد رژیمم موهام خیلی کم شده بود جلوی موهام کف سرم مشخص بود،اعصابمو نذاشتم روش،مکمل خوردم میوه سبزی آب زیاد خوردم الان موهاش دراومده بلندم شده تازهباورکن فقط باید آروم باشی و باخورت توی صلح باشی ...Take these broken wings and learn to fly again
فضون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 24535 چرا میشماری؟ بخدا مو بیشتر از همه بااعصاب آدم درارتباطه من بعد رژیمم موهام خیلی کم شده بود جلوی مو ... تو هر روز چه تعداد موهاو میریزه مکمل نیخورم هیچی تاثیر نداره بخدادارم دق میکنم ماینوکسیدل زدم بدتر ریزشش رو بیشتر کرده
سایه_م عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 574 تو هر روز چه تعداد موهاو میریزه مکمل نیخورم هیچی تاثیر نداره بخدادارم دق میکنم ماینوکسیدل زدم بدتر ر ... من نمیشمارم واقعا ...Take these broken wings and learn to fly again
فضون مدیر استارتر عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 24535 من نمیشمارم واقعا به نظرت ماینوکسیدل رو بزنم جواب میگیرم
سایه_م عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 574 به نظرت ماینوکسیدل رو بزنم جواب میگیرم بله حتما میگیری ...Take these broken wings and learn to fly again
_نیلو عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 7530 تو هر روز چه تعداد موهاو میریزه مکمل نیخورم هیچی تاثیر نداره بخدادارم دق میکنم ماینوکسیدل زدم بدتر ر ... وای منم مثل دیونه ها میشمرم😑😑😑😑😑
مهشیدسحرخیز عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 2094 هر شب باید زد یا بعد حمام یک روز در میون؟ خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم