2777
2789
خب این دفعه برو بگو بنویسه هر جند هم که اگه بنویسه اون ریزش رو بگیری باید ماینوکسیدل بزنی تا اخر عمر ...

عزیزم خودش گفت هیچ مشکل هورمونی نداری ولی خب این داروها ب خاطر مو زائد داد

نمیدونم چمه😢

عزیزم خودش گفت هیچ مشکل هورمونی نداری ولی خب این داروها ب خاطر مو زائد داد نمیدونم چمه😢

من هم موی زاید زیر گلو دارم نمیدونم دیگه مشکل هورمونی دارم بعداز اینکه بچم به دنیا اومد نرفت همونجوری موند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانوم میشه چندتا سوال من رو جواب بدین 

بفرما 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
خب شما اوایلش ریزش داشتین بعداز چند مدت موهاتون دیگه ریرش نگرفت و بهتر شد 

من بعد دو ماه ریزش خیلی کم شد 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
اها دوماه ریزشتون زیاد شد رویش کی داشتین ریزش موهاتون بخاطر چی بود 

دقیق نمیدونم از چی بود 

به دکتر می‌گفت ارثی یکی می‌گفت هورمونی 

کلا هر راهی شد و شناختی برو بالاخره جواب میگیری 

دقیق نمیدونم از چی بود  به دکتر می‌گفت ارثی یکی می‌گفت هورمونی  کلا هر راهی شد و شناختی ...

من ماینو رو با پرومین سریتا قاطی کردم میزنم دیگع نمیدونم غلطه یا درسته 

من ماینو رو با پرومین سریتا قاطی کردم میزنم دیگع نمیدونم غلطه یا درسته 

تو بورشور ش گفته با چیز دیگه قاطی نشه 

بنظرم قاطی نکن