2777
2789
نه خیلی فکرم مشغول کردی خب من چندبار ازمایش دادم تا حالا دکتر باید بنویسه

خب این دفعه برو بگو بنویسه هر جند هم که اگه بنویسه اون ریزش رو بگیری باید ماینوکسیدل بزنی تا اخر عمرت رمه کلا فولیکول موهات رو از بین میبره قرص اسپرونولاکتون داده بهت 

ببین یک ماه اگه زیست شدیدتر هم شد صبر کن و ادامه بده. 

بعد سه ماه موهات خوب میشه 

فقط دقت کن خواستی دیگه نزنی به مرور و آهسته کمش کن 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین یک ماه اگه زیست شدیدتر هم شد صبر کن و ادامه بده.  بعد سه ماه موهات خوب میشه  فقط دق ...

نه بابا تا اخر عمرم میزنم میشه طریقه مصرفش رو بگی شما زدین نتیجه داده بهتون به من رویش دهده خیلی ولی دیزشم هم زیاد کرده 

نه بابا تا اخر عمرم میزنم میشه طریقه مصرفش رو بگی شما زدین نتیجه داده بهتون به من رویش دهده خیلی ولی ...

خوبه که رویش داشتی پس ادامه بده 

اره خدا رو شکر نتیجه داد 

قطعش نکن بعد سه الی چهار ماه خوب میشی و بعدش موهات بهتر هم میشه 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
اها بعد چند هست؟ یعنی نوع ریزش موی شما در مان نداره ؟ چون شنیدم بعضی ها باید دائم بزنن

۲۶ تومن گرفتم بعداز زایمان ریزش گرفتم موهام کم شده الان که بچم ۱۹ ماهشه خوب نشده هر مکملی بگی خوردم امپول حتی دکترم هم رفتم مزو هم کردم درمان نشد دیگع این اخرین گزینه است 

خوبه که رویش داشتی پس ادامه بده  اره خدا رو شکر نتیجه داد  قطعش نکن بعد سه الی چهار ماه ...

خب شما اوایلش ریزش داشتین بعداز چند مدت موهاتون دیگه ریرش نگرفت و بهتر شد