2777
2789
عنوان

بياين بگم چيشد 😐😐😐

317 بازدید | 13 پست

مادرشوهرم بعد از دو ماه مهموني خونمون منو خانواده مو دعوت گرفت 

دو تا خواهرشوهر دارم كه دومي يكم …

مادرش از ده روز پيش براي اين هفته پنج شنبه بهشون گفت كه ميخام مهموني بگيرم و بياين ،خواهر شوهر بزرگم گفت باشه و كوچيكه هم گفت نميتونم بيام و خودتون مهموني و بگيريد گفتن تاريخ و عوض كنيم گفت اصن وقت ندارم و … 

اما مثل اينكه انتطار داشته نازشو بكشن و منت بزاره بياد كسي هم اينكارو نكرد 

ديروزهم زنگ زد مادرش دعوا كه هول بودين خب يه روز ديه مهموني مبگرفتين و از من سر ميپرين و …

بگم كه خيلي حسودي ميكنه متاسفانه منم نامزدم مث خودش و عقديم 

خواهر شوهر بزرگمم گفت منم نميام به هواي خواهرش 

پدرشوهرم و مادرسوهر و شوهرم محكم وايستادن كه نيومدين هم مهموني رو ميگيريم …

امروز خواهر شوهر كوچيكم زنگ زد بهم و … ادامه پست بعد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهم زنگ زد و گفت از وقتي اومدي داداشمونو ازمون جدا كردي و فكر كردي كي هستي و …  كلي اراجيف ديع ...

کار خوبی کردی

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

تو خودتو وارد بحث هاشون نکن تازه وارد شدی و از همه جریانات خبر نداری هر کاری کنه به خودش مربوطه هر چی بی تفاوت تر باشی بهتره اونم بیخیال میشه بهتم زنگ زد بگو مسائل و مشکلاتتون به خودتون مربوطه و من اصلا خودمو وارد نمیکنم اسم همسرتو بیار و بگو در مورد خانوادش چون بهتر میشناسه و میدونه خودش تصمیم میگیره نه من من فقط همراهم

تا ديروز همين ادم بهم پيام ميداد به هربهانه اي كه منو يارم منظورش شوهرشه خيلي خوشيم 

خيلي خوشبختيم

زندگيم بهشته و …

امروز صبح محبور شدم برم حموم و غسل كنم و … 

پزها رو اين ميداد تيكه رو اين مينداخت قهرم خودش كرد

تو خودتو وارد بحث هاشون نکن تازه وارد شدی و از همه جریانات خبر نداری هر کاری کنه به خودش مربوطه هر چ ...

از اول بهشون گفتم عزيزم اما گوششون بدهكار نيست 

انگار من هووشونم با اينكه ازدواج كردنا 

همش تا ميشينم ميگن زندگي مون عاليه منم ميگم بسلامتي 

كادو ميخره شوهرم برام ميگن عروس يه بار قشنگه 

يا هزار تا خرف ديه 

منم هنوز دخالت نكردم

آدم اگه از درون کمبود نداشته باشه این رفتارا نمیکنه ، والا ما فقط میخوایم داداشمون و زنش خوش  ب ...

باور كن انقد خواسم هست دلخور نشن و …. 

اما اصن توقع ندارن منو شوهرم خوش باشيم 

منم اصن از رندگيم و خوشيام پيششون نميگم 

ولي اينا هي عكس نشون ميدن فخر ميفروشن

شوهوم هميشه ميگه ادم خوشبخت واقعي با صداي بلند زندگي نميكنه ولي من باز كاري شون ندارم

از اول بهشون گفتم عزيزم اما گوششون بدهكار نيست  انگار من هووشونم با اينكه ازدواج كردنا  ...

خوب کاری میکنی هر چی واکنش نشون بدی بدتره هر چی بیتفاوت باشی بیشتر حرص میخورن  و کلا بیخیال میشن شما فقط احترام همسرتو نگه دار و پیش اون باش بعد یه مدت طبیعی میشه کلا یه عضو جدید وارد خانواده میشه واکنش نشون نیدن خانواده ها برای بعضی ها دیگه زیاده😂

خوب کاری میکنی هر چی واکنش نشون بدی بدتره هر چی بیتفاوت باشی بیشتر حرص میخورن  و کلا بیخیال میش ...

والله ٦ ماهه اومدم انگار تازه شروع شده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️