2777
2789
عنوان

کمککککک

159 بازدید | 16 پست

یکی از دوستام هم خوشگله هم خوش هیکل باسواد هم هست همیشه هم اقتدار شوهرشو حفظ میکنه اونو هم تو رفتارش دیدم هم از صحبتهاش مطمئنم که اینجوریه ولی با کوچکترین حرفی که ازدهنش ناخواسته میپره وحتی بعدش معذرت میخواد شوهرش قهر میکنه اونم طولانیییی جاشم جدا میکنه راهنمایی میخواست میشه از تجربیاتتون بگید ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرش زود رنجه

و بعنوان یه ادم زود رنج باید بگم درکش کنین🙂

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
پرروش کرده دیگه

آره خودشم میگه پرروش کرده حالا میگه چجوری ازپررویی درش بیارم شوهره امروز از لجش گفته اصلا میخوام برم مدافع حرم شم منو دیگه نبینی داره میره دنبال کارهاش اونم محل نداده 

آخه جالبه شوهره به زنه میگه تو حساس وزود رنجی

شاید زنه هم زود رنجه😐

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
دقیقا زدی به هدف ولی زنه منطقی حرف میزنه مرده فقط سکوت

فک کنم مرده ادم درونگرا و تو خودیه از اینا ک دوس داره مدام تنها باشه

واااای از کجا فهمیدی دقیقا همینع تو رو خدا اگه راهی بلدی بگو کمکشون کنیم واقعا ممنون میشم

خوب اینجا بنظرم نباید مشکلی داشته باشن چون دوتا ادم زود رنج راحتر از بقیه میتونن با هم کنار ببان هر چی نباشه همو درک میکنن 

بهتره خانم شناختش رو از همسرش بالا ببره چون بخاطر شناخت کمشه ک باعث ناراحتیش میشه بیشتر رو این فکر کنه که همسرشون با چه رفتار ها و حرفایی ناراحت میشن و اینکه بیشتر محبت کنن چون با این اخلاقی ک اقا دارن معلومه به محبت و عشق و علاقه بیشتری نیاز دارن 🙂

خوب اینجا بنظرم نباید مشکلی داشته باشن چون دوتا ادم زود رنج راحتر از بقیه میتونن با هم کنار ببان هر ...

شوهرش بچه ی طلاقه بخاطر همین خانومه بهش خیلی محبت میکنه توی فامیل حتی شوهرش هم ازش زیاد تعریف میکنه ولی امان از روزی که بخوان قهر کنن شوهره انگار میخواد حرف حرف خودش باشه اصلا کوتاه نمیاد خانومه هم تصمیم گرفته روند خود مرده رو پیش بره بلکه بفهمه چقد کارش بده حتی امروز خانومه رو بلاک گرده

شوهرش بچه ی طلاقه بخاطر همین خانومه بهش خیلی محبت میکنه توی فامیل حتی شوهرش هم ازش زیاد تعریف میکنه ...

بهتره مشاوره برن چون این سطح از حساس بودن خیلی بده 

البته بچه طلاق بودنشون بی تاثیر نیست خیلی روشون اثر گذاشته

فعلا بهتره خانم بیشتر نسبت به شوهرش شناخت پیدا کنه ک ناراحت نشه اخه معمولا ادمای زود رنج و حساس هر کدوم نسبت به یه موضوع و یه چیز خاص واکنش نشون میدن و بدشون میاد