shjskwbsuaknaga مدیر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 692 عنوان حاضر جوابیییی+سوتییی😁هر کی نیاد =ضرر | مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 48 پست خب امشب چند تا خاطره باحال سوتی حاضر جوابی و هر چی میخواید بگید منم میگمممممم دوستاتون تگ کنید خوش بگذره😊😉 خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 1400/11/05 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماباختیم عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 173 من که نمیرم جلو😂😂💔 میکشن ادمو جلو بیا دخترم بیا عیده ماچ ماچ ماچ پر تف برخیز و بت شکن (کاربر آقا)
گیسو_بلک عضویت: 1400/07/03 تعداد پست: 11807 میکشن ادمو جلو بیا دخترم بیا عیده ماچ ماچ ماچ پر تف سابقشو داشتم سرمو انداختم پایین گذاشتم سرمو ببوسن...یه بار صدام زد یکی از پیر مردا من سرمو دادم اونم خواست ماچ بده که کله زدمش
shjskwbsuaknaga مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 692 من ی دختر عمه دارم بچه بود خیلی لوس و خودشیرین بود نشسته بود به عمم میگفت اره ما رفتیم کیش اینو خرید ... وای😂😂😂 خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی
shjskwbsuaknaga مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 692 اسی من سوتی زیاد دارم🤣🤣🤣آتیش زیاد میسوزونم بگم یا نه؟😂😂😂 بگووووو😂😂 خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی