2821
2789
عنوان

فرق خر و گاو

862 بازدید | 19 پست

فرق خر و گاو میدونید چیه 

خر نمیفهمه 

گاو در مقابل فهمیدن مقاومت میکنه 

مثل وقتی که به کسی میگی این کار رو نکن اگه اون کار رو بکنی بهتره به نفعته میگه اها باشه اوکی

یک ماه بعد که میبینیش میگی چی شد انجام دادی میگه میدونم چی میگفتی اره میدونم به نفعمه اما راسش حوصلم نشد ولش کن

مامان کوچولو🫣✨️

الان این آدم خر شد یا گاو 🤔😂

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گل گفتی، مثل کسی که روی حرف بی پایه و بی ارزش خودش اتکا میکنه و چیز دیگه ای رو قبول نداره، 

هم خره هم گاوه،

کسی که زود قضاوت میکنه و تهمت میزنه خره گاوه، 

کسی که یه ذره ارزش واسه حرف بقیه قاعل نیست خره گاوه، و به خیال خودش فک میکنه خیلی زرنگه

:)
الان این آدم خر شد یا گاو 🤔😂

هر دو ترکیبی😅😂

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دوساعت توضیح دادم میگی لیلی زنه یا مرد🤣🤣 این گاوه

پس چرا خرو مثال زدی و تعریف کردی 😂

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

مثال 😎

من گاوم 😐🤦

رفیقم خره😐😂

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
هر دو ترکیبی😅😂

بفرما 

نه داداش اسی از اتاق فرمان گفتن گاو هست گاوو 😂