2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ی جهیزیه معمولی چقدر میشه؟

اگه خیلی معمولی باشه تو سرویسای چوب چیز اضافه نخ ی فکر کنم ۱۲۰ اینا بخواد یا حداقل ۱۵۰

بعد این در صورتیه که همه وسیله هاتو نخوای خودت بخری 

همسر من ۵ تیکه به عهدشه ۷۰ میلیون وام به هیچ چیز نرسید🙃

من سفید خریدم کوچیکارو ترکیب سفید استیل خیلی شیکن

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
۱۵۰تومن اینا من ۱۵۰در نظر گرفتم بیشتر از اون نمیتونم هزینه کنم

۱۵۰ هم زیاده با وام ازدواج گرفتی؟همه چی جنس خوب؟همه چیو گرفتی یا ن؟

من یکی از دلایلی ک ازدواجمو عقب میندازم جهیزیس چون نمیخوام خانوادم خرج کنن خودم میخوام برم سره کار ولی خب...

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋
اگه خیلی معمولی باشه تو سرویسای چوب چیز اضافه نخ ی فکر کنم ۱۲۰ اینا بخواد یا حداقل ۱۵۰ بعد این در ص ...

چقد خوبه همسرتون براتون پنج تیکه میخرن من فقط دوتیکه میخره 😅شهرمون اکثرا اونم نمیگیرن

اگه خیلی معمولی باشه تو سرویسای چوب چیز اضافه نخ ی فکر کنم ۱۲۰ اینا بخواد یا حداقل ۱۵۰ بعد این در ص ...

وامو ۱۰۰ میلیون مگ نکردن؟

تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋
۱۵۰ هم زیاده با وام ازدواج گرفتی؟همه چی جنس خوب؟همه چیو گرفتی یا ن؟ من یکی از دلایلی ک ازدواجمو عقب ...

وام ازدواج برنداشتم ضامن نداشتم هیچی نگرفتم فعلا پولشو دارم اماده میکنم

۱۵۰ هم زیاده با وام ازدواج گرفتی؟همه چی جنس خوب؟همه چیو گرفتی یا ن؟ من یکی از دلایلی ک ازدواجمو عقب ...

حساب کردم مثلا من یخچال صد ملیونی نمیخام بگیرم ولی بیست ملیونیم نمیگیرم ۳۵اینا میگیرم که جنسش خوب باشه همه چیو بهترینشم نتونم بگیرم بدترینشم نمیگیرم میانه میگیرم چون دستم خیلی باز نیست شاغلم نیستم که راحت باشم

اونقدرا که شنیدی ترسناک نیست

با توجه ب رنج پولت میتونی همه جوره بخری

من فعلا ۷۰ میلیون هزینه کردم برای تما خورده ریزه ها غیر ظرفشویی مبل لباسشویی  و یخچال فریزر و تلویزیون و سرویس خواب

اون ۷۰ میلیونم ک هزینم شد چون خیلی گرون خریدم فک کن ی جا اسکاجی خریدم ۵۰۰ هزار که ۱۰ هزاریشم هست خیلیم خوبه

الانم ک نیرم بازار با ۲۰ تومن مبل خدب هست با ۱۰ تومن لباسشویی خوب هست با ۲۰ تومن یخچال خوب هست تلویزیونم ۱۵ و سرویس خوابم ۷ اینا معمولیشو میشه خرید و هنوزم کمتز میتونی هزینه کنی 

بنظرم خورده ریزه مثل من خیلی بها نده  با ۲۰ یا ۳۰ تومن سرجمعش کن بزرگاتو خوب بخر

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      
حساب کردم مثلا من یخچال صد ملیونی نمیخام بگیرم ولی بیست ملیونیم نمیگیرم ۳۵اینا میگیرم که جنسش خوب با ...

اره بنظرم میانه خریدن بهترین کاره 

اونقدرا که شنیدی ترسناک نیست با توجه ب رنج پولت میتونی همه جوره بخری من فعلا ۷۰ میلیون هزینه کردم ...

واقعا امیدوارم کردی خدا خیرت بده من وقت نکردم برم از نزدیک ببینم اینترنت اینا میبینم قیمتای خیلی بالا میزنن منم مادرم دست تنهاس کلا نمیخام سخت بگیرم 😥

وام برا من ۱۰۰بود زیر ۲۵سال صده بالتی اون هفتاد

عه خوبه پس 😂خوشحال شدم🤦🏿‍♀️😅ما رسم نداریم دختر جهاز ببره فقط در حد وسایل اشپزخونه غیر یخچالو و چیزای جزئیه داماد باید فرشو سرویس چوبو تلوزیونو یخچالو بگیره

بنظرم میشه با ۷۰ تومن دختر خریداشو کنه