2777
2789
عنوان

همکار شوهرم

400 بازدید | 17 پست

بچه ها همکار شوهرم اومده به شوهرم گفته که خانومم با خانومت یعنی من تلفنی حرف میزنن و خانومت یعنی من گفتم که شوهرم همش برام طلا میخره و کلی پول بهم میده و... درصورتیکه من اصلا شماره خانومشو ندارم و تا حالا یکبارهم باهاش حرف نزدم و همه این حرفارو دروغ گفته ، خیلی لجم گرفته  و اعصابم خورده، زنگ بزنم به همکارش به نظرتون؟  چیکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنه خواسته به شوهرش بگه مثلا همکارتو ببین برای خانومش طلا میخره ولی تو برام نمیخری😂

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮
نمیدونسته شوهرش میزاره کف دست شوهر اسی 😂

همون

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮
گفته بهش که زنت دروغ گفته ولی انگار باورش نشده😃

نه به شوهرت بگو زنگ بزنه بهش جلوی تو حرف بزنه