2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پوکوایکس تری پرو اشغالن نخر  فقط سامسونگ

به نظرم دیگه اینجوریام نیست سامسونگ فقط تنوع زیادی داره ااسمش خوب رفته رفتم مشخصات a12 رو که قیمتشبا نوت ۹ تقریبا یکیه مقایسه کردم خیلی فرق داشت مثلا دوربین حافظه نگهداری شارژ..

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   

گوشی های شیائومی خوبن، فقط هنگ میکنن یکم 

اگه دخترت خیلی اهل فیلم دیدن و بازی کردن با موبایله پیشنهاد نمیکنم 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

خب بعد از سامسونگ و هواوی گوشی شیاعومی هست دیگ کلا ضعیفه به سامسونگ ک اصلا نمیرسه ولی با هواویم مقای ...

نه اینطور نیست اخه من برا دخترم میخوام بگیرم کلی مقایسه کردم

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
درحد ۴و پونصد

سری ردمی نسبت ب می و پوکو ضعیف تر هستش 

نوت ۹ s برادرم داره میگ هنگ می‌کنه 

ولی خودم می ۹ t دارم با هیچی عوضش نمیکنم اوایل کرونا خریدم تا الان هنگی ندیدم ازش 

همسربرادرم یک سالی هست پوکو داره اونم راضیه

دوست پسرم نوت ۸ داره اونم نشنیدم بگه هنگ می‌کنه

گوشی های شیائومی خوبن، فقط هنگ میکنن یکم  اگه دخترت خیلی اهل فیلم دیدن و بازی کردن با موبایله ...

نه زیاد

ولی خواهرزادم داره خیلی راضیه اما یکم دودلم چون بعضیا میگن خوب نیست

خب بگیر اگر فک میکنی خوبه .ولی بعد یه مدت به حرفم میرسی

کیفت براش خیلی مهمه واقعا کیفتش بیسته

بنظرم سلیقه ایه تو اون قیمتی که من میخوام سامسونگ خوب سراغ دارید؟

نه زیاد ولی خواهرزادم داره خیلی راضیه اما یکم دودلم چون بعضیا میگن خوب نیست

برند خوبیه، اگه بالای ده میتونی میخوای هزینه کنی که سامسونگ بگیر، اگه نه شیائومی خیلی گوشی های خوبی داره. 

من خودمم شیائومی دارم تنها مشکلش اینه که بعضی وقتا هنگ می‌کنه. 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

اصلا به این مشخصات دل نبند مشخصات پوکو ایکس تری پرو رو با a72017مقایسه کن  زمیم تا اسمو ...

اوو من خواهرزادم 

عروس خواهرم همه دارن ولی اینجوری نمیگن ما هرچی عکس میگیریم با گوشی های اوناست

برند خوبیه، اگه بالای ده میتونی میخوای هزینه کنی که سامسونگ بگیر، اگه نه شیائومی خیلی گوشی های خوبی ...

بله قطعا سامسونگ گوشی های بهتری داره

ولی متاسفانه در حد چهار و پونصد