2777
2789
سگ باتربیت اولویت داره به انسان بیتربیت به قول شیخ اجل سعدی شیرازی گاوان وخران باربردار به ز ادمیا ...

پس ای کاش تربیت کننده محترمتون در حد سگ تربیت کردن بلد بود 😊

روز شما هم خوش

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پس ای کاش تربیت کننده محترمتون در حد سگ تربیت کردن بلد بود 😊 روز شما هم خوش

شما نگران من نباش نگران خودت باش که همون تربیت کننده ات هم اه ونفرینش از این دسته گلش به اسمونه  ، ما که عمری با رضایت پدرومادر زندگی کردیم وای به این هلیا های دهه هشتادی که از الان تفریحشون سایت بارداری و فحش وناسزا به بقیه است حیف جامعه ایران با این دسته گلها برات متاسفم و امیدوارم بالاخره وسطه اون همه بچه یکی به فکر بیفته ادب یادت بده وگرنه روزگار بد تربیتت میکنه موفق باشی دختر کوچولوی بیتربیت ،شمام به ادامه دعوا برس 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
شما نگران من نباش نگران خودت باش که همون تربیت کننده ات هم اه ونفرینش از این دسته گلش به اسمونه &nbs ...

شما نگران تربیت سگت باش

باعث افتخاره شنیدن لفظ بی تربیت از کاربری مثل شما!

میگن ادب از که آموختی؟گفت از بی ادبان

شما که خودتو نمیبینی،همینکه من شمارو دیدم،بیشتر فهمیدم راهم درسته

سوپری نزدیکتون هست؟

یه آب سرد بگیرین.خیلی بهش احتیاج دارین

فحشو ناسزا رو اگر مایلی نی نی یار تگ کنیم ببینیم کی داد!

هیچوقت ریپلایت نکردم و خودتو انداختی وسط

به ریپلای کردن و توهین کردن ادامه بدی،تگ میکنم

با تاپیکام مشکل داری؟؟خاره تو چشمت؟؟ نبین😉

همین امروز مامانمو با بوس بدرقه کردم دندون پزشکی

میگن زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند.قضیه جابه جا شده.مادر و دختر دعوا کنند،ابلهان باور کنند!

میخوای بگو بچه یا هرچیز دیگه ای

هنوز انقدر بی غیرت نشدم تو بخوای درباره خانواده من اظهار فضل کنی!

روز خوش

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!