2777
2789
۹ تا بچه بودن با خودشون ۱۱ نفر من برنامه رو دیروز دیدم واقعا دیگه حریمی برای زن و شوهر نمیمونه خیلی ...

متاسفانه اغلب رابطه مستقیمی بین بی مسولیتی و تعداد فرزند بالا هست فکر میکنی اصلا معتقد به حریم خاصی هستن ؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۹ تا بچه بودن با خودشون ۱۱ نفر من برنامه رو دیروز دیدم واقعا دیگه حریمی برای زن و شوهر نمیمونه خیلی ...

خانومه حرف میزد زیر چشاش گود اصلن نای حرف زدن نداشت بعد جالبه تو پیجش میگفت شیر ماست کلسیم نداره زیتون بادوم بخورید میتونید پشت هم بچه بیارید .یه خانومه پرسید سزارینم بیشتر از سه تا نمیتونم گفت نه تا پنج تا هم دکترا قبول میکنن ودکتر معرفی میکردن😂فکر کنم هدفش فقط تبلیغه

11 تا چیه من 13 تا بچه ام دیدم

مادربزرگ خودمم همین حدود اورده ولی زمان قدیم و اگاهب نداشتن ولی اوضاع مالیشون خوب بود ولی این خانوم میگفت ۶تا بچه داشتم موتور فقط داشتیم.جالبه تحصیل کرده هم هست

متاسفانه اغلب رابطه مستقیمی بین بی مسولیتی و تعداد فرزند بالا هست فکر میکنی اصلا معتقد به حریم ...

به نظرم نمیشه کامل برای بچه وقت گذاشت بالاخره آدم نیاز داره برای خودشم وقت بزاره چه میدونم کلاسی،باشگاهی چیزی یا برای زندگی شخصی و شوهرش وقت بزاره نه اینکه از ۶ صبح کار کنی تا شب

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
مادربزرگ خودمم همین حدود اورده ولی زمان قدیم و اگاهب نداشتن ولی اوضاع مالیشون خوب بود ولی این خانوم ...

دیگ لابد بچه زیاد دوس داشتن این خانم

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
شما تاپیکتون. رو قفل کردید میخواستم بگم با توجه به تاپیکای قبلیتون برام مشخص شد چقدر با تربیت و خوشب ...

شما چقدر پیگیر و بیکار تشریف دارید!

امضام گوارای وجود شما باشه 😇

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
خانومه حرف میزد زیر چشاش گود اصلن نای حرف زدن نداشت بعد جالبه تو پیجش میگفت شیر ماست کلسیم نداره زیت ...

دیدی با ۹ تا بچه چخ لاغر بود خب اصلا وقت نمیکنه به بدنش برسه فقط باید بزاد

دکترا میگن زایمان پشت سر هم پوکی استخوان و کمبود ویتامین و خرابی دندون و..... میاره

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
گوارای وجود تربیت کننده محترمتون 😂😂😂

شما در اولویتی

فاقد همه چیز... 😅

روز خوش

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
دیدی با ۹ تا بچه چخ لاغر بود خب اصلا وقت نمیکنه به بدنش برسه فقط باید بزاد دکترا میگن زایمان پشت سر ...

والا اون ۹ تازاییده از منیکه مادره یه بچه ام بهتره و جوونتره من ۹ تا بیارم به ۹ قسمت مساوی تقسیم میشم😂😂😂😂

چقدر زحمت کشیده واقعا دست مریزاد 😂برو دستشو ببوس 

میبوسم

شما برو به فکر پرورش سگ باش که در نهایت بیاد دستتو بلیسه

میبوسم شما برو به فکر پرورش سگ باش که در نهایت بیاد دستتو بلیسه

سگ باتربیت اولویت داره به انسان بیتربیت به قول شیخ اجل سعدی شیرازی

گاوان وخران باربردار به ز ادمیان مردم ازار 

روزت خوش 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )