2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میبینه شهوتش بالاست 

شما ارضاش نمیکنی یا ...

🧚‍♀️🧚‍♀️ این قصه هم رسیده به پایان خداحافظ  جان شما و خاطره هامان خداحافظ  من میروم بدون تو اما دعایم کن  در اولین تراوش باران خداحافظ🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
چرا میبینه شهوتش بالاست  شما ارضاش نمیکنی یا ...

ببخش ولی اتفاقا همیشه راضیه نمیدونم این کوفتیا چی بود رفتم قسمت فایل شخصی گوشیش براتلگرام ک دیدم چندتاعیلم بدجور زنای باباسن بزرگ و...

الان میان میگن این که عادیه تو هم باهاش ببین😒😐 تو رو خدا این افکار مسخره رو ترک کنید وقتی یارو مت ...

عادی اگه میگن منظورشون اینه چندان اهمیت نداره 

که واقعا هم نداره 

چشمای شوهرتونو کور کنید چطوره؟ اعتیاد بهش جالب نیست ولی هرزگاهی چیز خاصی نیست 

ببخش ولی اتفاقا همیشه راضیه نمیدونم این کوفتیا چی بود رفتم قسمت فایل شخصی گوشیش براتلگرام ک دیدم چند ...

بعضی مردا شهوتشون بالاست یه دفعه فکرش میوفته تو سرشون واسه اینکه آرووم بشن میبینن 

نباید گفت که خیانتکارن 

شایدم باسن بزرگ دوست داره

🧚‍♀️🧚‍♀️ این قصه هم رسیده به پایان خداحافظ  جان شما و خاطره هامان خداحافظ  من میروم بدون تو اما دعایم کن  در اولین تراوش باران خداحافظ🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

من میبینم اما شوهرم ن کلا زن نسبتا پوشیده ای هم هستم ولی خوب دوست دارم میبینم

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
بعضی مردا شهوتشون بالاست یه دفعه فکرش میوفته تو سرشون واسه اینکه آرووم بشن میبینن  نباید گفت ک ...

حال خراب من چی داغونم داغون وای دوس دارم بمیرم خردشدم خدا احساس کم بودن دارم😔😔😔همیشه تعریفمومیکرد ببخش البته الان هرزمیره