بانویeslam مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 216 عنوان دوستش ندارم 219 بازدید | 29 پست سلامچیکار کنم شوهرمو دوست داشته باشمچیکار کنم دیگه باهاش بداخلاقی نکنمسرطان هم دارهحواسم بهش هست تقریبا ولی بعضی وقتا کم میارم و عصبی میشم اونم عصبی میشه و میوفته از درد به خودش چی بخورماروم باشمچیکار کنم 1400/11/05 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمانه1401 عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 427 حق داره کلافه شی اما بالاخره ظاهر رو حفظ کن چون کسی که سرطانیه حوصله خودش رو هم نداره حتی توان دعوا و مشاجره
امی_واینهاوس عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 6908 خب چرا دوسش نداری؟ چرا باهاش ازدواج کردی اصلا طفلی مریضه و نیاز داره ب روحیه ب عشق و محبت شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
15_yasamin عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 6151 چرا بیچاره رو اذیت میکنی 😔💔چقد دلم شکست براش اصلا چرا ازدواج کردی باهاش خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤 اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)
15_yasamin عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 6151 خدا شفاش بده انشاالله به حق پنج تن اون الان خیلی به محبت و همدلی تو نیاز داره تو رو خدا باهاش مهربون باش خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤 اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)
بانویeslam مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 216 [QUOTE=223962023]خدا شفاش بده انشاالله به حق پنج تن اون الان خیلی به محبت و همدلی تو نیاز داره تو رو خد ...[/QUOTEسخته خیییلی سختهخیلی وقته ازش دل کندنوقتی کم میذارم عذاب وجدان دارم
15_yasamin عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 6151 [QUOTE=223962023]خدا شفاش بده انشاالله به حق پنج تن اون الان خیلی به محبت و همدلی تو نیاز داره ... چرا دل کندی؟ نگو تو رو خدا اینجوری خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤 اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)
بانویeslam مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 216 چرا بیچاره رو اذیت میکنی 😔💔 چقد دلم شکست براش اصلا چرا ازدواج کردی باهاش اخه زندگی سختی داشتم۱۴ ساله دارم زندگی میکنمخیلی ازش کتک خوردمتو خونه با دختر دیدمشخیییییلی اذیت شدمشرایط جدایی نداشتمالان هم من نمیتونم دنبال راه و روشم
بانویeslam مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 216 چرا دل کندی؟ نگو تو رو خدا اینجوری اخه زندگی سختی داشتم۱۴ ساله دارم زندگی میکنمخیلی ازش کتک خوردمتو خونه با دختر دیدمشخیییییلی اذیت شدمشرایط جدایی نداشتمالان هم من نمیتونم دنبال راه و روشم
بانویeslam مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 216 :/ اذیتش نکن بنده خدا امیدش به خانوادشه اخه زندگی سختی داشتم۱۴ ساله دارم زندگی میکنمخیلی ازش کتک خوردمتو خونه با دختر دیدمشخیییییلی اذیت شدمشرایط جدایی نداشتمالان هم من نمیتونم دنبال راه و روشم
15_yasamin عضویت: 1400/08/19 تعداد پست: 6151 اخه زندگی سختی داشتم ۱۴ ساله دارم زندگی میکنم خیلی ازش کتک خوردم تو خونه با دختر دیدمش خیییییلی ... ببین بخاطر کارایی که باهات کرده خدا زدتش توام ازش بگذر ببخشش😔چند سالتونه خودتون و همسرتون؟ خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤 اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)
بانویeslam مدیر استارتر عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 216 خب چرا دوسش نداری؟ چرا باهاش ازدواج کردی اصلا طفلی مریضه و نیاز داره ب روحیه ب عشق و محبت&nbs ... اخه زندگی سختی داشتم۱۴ ساله دارم زندگی میکنمخیلی ازش کتک خوردمتو خونه با دختر دیدمشخیییییلی اذیت شدمشرایط جدایی نداشتمالان هم من نمیتونم دنبال راه و روشم