2777
2789
عنوان

بلوغ پسرم

2684 بازدید | 15 پست

بچه ها الان ۱۲ سالشه

چطوری باهاش حرف بزنیم؟

الان ا ل تش بزرگ شده و مو هم داره

پدرش غیرمستقیم حمام که بود نگاه کرده

حالا چطوری راجع به مسایل بلوغ بهش بگیم و اینکه بنظرتون بلوغ زودرس نیست؟

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباش بهش بگه کار سختی نیس. اگه با بچه هاتون صمیمی باشین این مسایل براتون راحت تره. نه زود نیس. من از 10 سالگی به دخترم همه چیو گفته بودم الان 12 سالشه خیلی آگاهه

و خدایی که برایم کافیست

خب این دوران برای دختر وپسر دوران بحران است باید با آن ها صحبت شود والا خارج از خونه اطلاعات نادرست را می گیرند که می ت. نه آسیب روحی ویا انحرافات جنسی ایجاد کنه خب بعضی ها بلوغ زود رس تری به بقیه دارن. 

ببینید منیکه پسرم تجربمو میگم سعی کنید حداقل روزی به یه کلاس بره ورزشی یا هنری فرق نمیکنه. و اینکه ...

ممنون

دیگه چکارایی انجام بده بهتره؟

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
خب خودش اگه احساس کنه نیاز به شیو داره کاراشو میکنه دیگه دختر که نیست راجع به پریود توضیح بدید بهش😐

باشه باز باید آموزش از طریق خانواده باشه طریقه برداشتن موهای زائد بعد بلوغ جنسی واحتلام شبانه باید با او صحبت بشه هم چنین احکام شرعی را باید از طریق خانواده وارائه توضیح المسائل به او یاداور بشن درمورد طهارت. وضو وغسل واجب باید اطلاعات به او داده بشه درمورد کنترل نیروی جنسی باید اطلاعاتی کسب کنه وغیره.... 

ممنون دیگه چکارایی انجام بده بهتره؟

همینا ست چیز خاصیم نیست

شاید یه مدت اخلاقش بد بشه سعی کنید مدارا کنید.

اجازه ندین با هرکی دوست بشه/ مسئله دوست پیدا کردن خیلی مهمه. بیشترین تاثیرم این دوسته که میزاره 

تا ۱۷/۱۸ سالگی اجازه ندین خونه تنها بمونه 

باشه باز باید آموزش از طریق خانواده باشه طریقه برداشتن موهای زائد بعد بلوغ جنسی واحتلام شبانه باید ب ...

چطوری باهاش حرف بزنیم و‌چی بگیم؟

همینا ست چیز خاصیم نیست شاید یه مدت اخلاقش بد بشه سعی کنید مدارا کنید. اجازه ندین با هرکی دوست بشه ...

چطوری باهاش حرف بزنیم و‌چی بگیم

در مورد شیو چی؟

چطوری باهاش حرف بزنیم و‌چی بگیم؟

خب ببین شما یا باباش کدوم راحت تر هستید بعد در یک محیط صمیمانه آرام آرام سر حرف را باز می کنید گل پسرم الان شما دیگه دارید برای خودتون مردی میشید. باید این دوران را که دارید وارد میشید با تغییراتی در بدن همراهه که کاملا طبیعی است. برای همه دختران وپسران این دوران بلوغ اتفاق میفته چنان چه برای من وبابات هم اتفاق افتاد این دوران به دلیل ترشح هورمون ها دربدن هم تغییرات ظاهری وهم تغییرات روحی اتفاق میفته که به دلیل این تغییرات بچه ها براشون س آلاتی ایجاد میشه که والدین بهترین افرادی هستن که می تونن درکنار فرزندان به آن ها کمک کنن پسرم الان با علائمی که در رفتار وظاهر شما ایجاد شده مثل دورگه شدن صدا سبز شدن پشت لب شما الان وارد این دوره شده ای باید با برای شروع این دوره مسائلی را به شما گوشزد کنم یکی از آن ها مسائل رفتاری است پسرم شما الان دیگر به دوره نو جوانی رسیده ای باید از فکر. اندیشه تو در کارها بیشتر استفاده کنیم چون نظرات شما برای زندگی خانوادگی به عنوان مشاور می تونه راهگشا باشه اما در مورد وضعیت ظاهری وجسمی هم اتفاقاتی رخ می‌دهد مانند درآمدن موی صورت وبعد موهای جاهای خصوصی مانند زیر بغل و زیر شکم وپشت که باید جهت بهداشت اون ها برداشته بشه که از طریق شیو کردن یا پودرهای مخصو ص میشه اینکار را کرد. مساله دیگر تغییرات هورمونی باعث رشد قسمت خصوصی میشه که کاملا طبیعی است که باعث میشه در خواب ترشحاتی از آن قسمت خارج بشه که حالت چسبندگی ولزج داره که این یعنی وارد شدن به زندگی مردانگی که آن هم آدابی داره وشخص باید غسل کنه وشرایط غسل و انتخاب مجتهد در احکام شرعی را توضیح داده وبعد به صورت سربسته گفته میشه قسمت خصوصی هر فرد را خداوند برای تولید نسل آفریده که باید در زمان ازدواج از طریق شرعی از آن استفاده بشه و خداوند دوست نداره از آن استفاده های نادرست بشه که از گناهان بزرگ محسوب میشه باید تلاش بشه که تا زمان ازدواج شخص پاکی خود را حفظ کنه واین نیاز را کنترل نماید. 

خب ببین شما یا باباش کدوم راحت تر هستید بعد در یک محیط صمیمانه آرام آرام سر حرف را باز می کنید گل پس ...

مرسی عزیزم

واقعا عالی نوشتی

چیدن این کلمات برام خیلی سخت بود و بلد نبودم