2777
2789

کی بندازیمش تو زایشگاه😐چرا من هیچی از متن نفهمیدم😐

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به احتمال اره چند روز صبر کن ولی تا مطمئن بشی

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

اره بچه داره

فقط حواست باشه تنهایی بزارش توی یه جای دیگه چون بچهاشون زنده بدنیا میان و اگه ماهی دیگه ای باشه درجا میخوره

خودشم میخوره پس بچها که بدنیا میان جداشون کن

تاپیک ها متعلق به من نیستن❤️

مگه زایشگاهشونم جداس

فکر کنم یه آکواریوم جداس چون اگه همونجا باشه بقیه ماهیا میخورنشون

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
مگه زایشگاهشونم جداس

یه قسمت جدا دارن که بچه هاشون رو میندازن اونجا تا بقیه ماهی ها نخورنشون

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بله بچه داره 

شکمش که شفافتر شد و زیر باله کنار مقعدش لکه تیره افتاد، اونوقت جداش کن

نزدیک زایمان بیشتر تو کف آکواریوم شنا میکنه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بله بچه داره  شکمش که شفافتر شد و زیر باله کنار مقعدش لکه تیره افتاد، اونوقت جداش کن نز ...

چه جالب😍من درباره ماهی های آکواریومی هیچی نمیدونمستم چه جالب بود😃

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 
چه جالب😍من درباره ماهی های آکواریومی هیچی نمیدونمستم چه جالب بود😃

ماهیا دنیای عجیب غریبی دارن

من خودم توان نگهداری شونو ندارم،  فقط مشاوره میدم😅

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

اون نقطه های سیاه زیر شکمش بچه هاشن

هنوز زوده

فقط اگر میخای بندازیش تو زایشگاه مواظب باش شوک نشه و بهش استرس وارد نشه

فضای زایشگاه رو هم ماسه و صدف و اینا بریز ک بچه ها بتونن قایم شن و خورده نشن

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
ماهیا دنیای عجیب غریبی دارن من خودم توان نگهداری شونو ندارم،  فقط مشاوره میدم😅

اوهوم

خیلی برام جالب شد..واجب شد یه مطالعه بکنم راجبشون😍