2777
2789
عنوان

قدم نو رسیده😍

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 28 پست
هر چقدر بدی اونم برات میاره دیگه مونده به وضعیت مالی خودت😁 ان شالله توام به زودی مادر بشی🌹💚

انشاءالله ممنون گل

تیری به خطا هم نزدی هر چه زدی خورد...یک دنده تر از دشمنی ای دلبر جذاب....🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بالاخره باید ببینی چجوری احترام میزارن که احترام بزاری ما همیشه بیشترین احترام رو بهشون میزاریم ولی ...

براي ما از احترام گذشته😄 زندگيشون اول خدا بعد مديون همسر من هستن.

ميگم شان خودممون برامون مهمه..

💕

هر چقدر بدی اونم برات میاره دیگه مونده به وضعیت مالی خودت😁 ان شالله توام به زودی مادر بشی🌹💚

نه باباااا بستگی داره چه جوری باشن الان جاری من.میگه تو وقع تولد بچه هام کادو ندادی(من فامیل نبستم شوهرمم اونموقع 15سالش بوده) از ما انتظاری نداشته باش البته با شوخی و خنده! من که به درک که بیارن.یا نه ولی نمیدونم.چرا ناراحت میشم از اولشم گفتیم جشن نمیگیریم ولی به کسی تگفتیم دیگه مصمم شدیم همینکارو.کنیم

کارت هدیه خوبه بنظرم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
بسه سکه گرمی هم میتونی بخری

اره اینم خوبه قبلا برای ۳نفر که بچشون بدنیا اومد نزدیک ۶سال قبل سکه خریدم دونه ای۳۰تومن😅

نه باباااا بستگی داره چه جوری باشن الان جاری من.میگه تو وقع تولد بچه هام کادو ندادی(من فامیل نبستم ش ...

این دیگه چه مدلشه😐💔

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
نه باباااا بستگی داره چه جوری باشن الان جاری من.میگه تو وقع تولد بچه هام کادو ندادی(من فامیل نبستم ش ...

عجب😑

براي ما از احترام گذشته😄 زندگيشون اول خدا بعد مديون همسر من هستن. ميگم شان خودممون برامون مهمه..

😂😂

این دیگه چه مدلشه😐💔

واسه عروسیمم همینو گفتن بخدا و همینکارو کردن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
یادش بخیر ارزونی بود من واسه خواهرشوهرم یکی دوسال‌پیش گرفتم ۴۰۰

اره والا یادش بخیر