2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ناامیدت نمیکنم ولی جامعه پر از مدرک مدیریت و روانشناسیه

جامعه پر از مدرک هست عزیزم به توانایی هر کسی ربط داره ، اسی جان شما اگه دانشگاهت دولتی و معتبر باشه و علاقه داشته باشی قول میدم سر کاری

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

اگه روحیاتت میخوره برو روانشناسی منم دوست داشتم ولی چون به روحیاتم نمیخورد(چون شغلیه پر از انرژی منفی مگه اینکه روانشناسی کودک بری) تغییر رشته دادم

آدم اول باید خودش گرون باشه ، بعد خونه و ماشینش 👌
جامعه پر از مدرک هست عزیزم به توانایی هر کسی ربط داره ، اسی جان شما اگه دانشگاهت دولتی و معتبر باشه ...

صددرصد هر کی بخاد میتونه

منظورم اینه تو ایران سخته

اوناییم که نخبه میشند همشون مهاجرت میکنند

روانشناسی مقطع کارشناسی اشتغال ۵۰ درصدی داره 

و مدیریت مقطع دکتری اشتغال تقریبا صددرصدی 

البته بستگی به خودت هم داره این داده های آماریه 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
واقعا موندم بین این دوتا

الان میخوای تصمیم بگیری واسه ترم بهمن یا که میخوای تیرماه کنکور بدی؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
برا ارشد باید انتخاب کنم

آها واسه ارشد بنظرم مدیریت بخون 

حوزه کاریش گسترده تره 

البته نمیدونم لیسانست چی بوده