2777
2789
عنوان

می خوام طلاق بگیرم بیاین لطفا

219 بازدید | 13 پست

خانما دوستم تو دورا نامزدی خیلی زجر کشید از طرف شوهرش ،حالا دو هفته است می خواد طلاق بگیره ،پدر شوهرش خوبه ها ،می خواد بیاد راضیش کنه طلاق نگیره  و باهاش حرف بزنه تو ماشین ،دوستم نمی دونه چی بگه که دهنشون بسته بشه ،تو رو خدا بگید چی بگه ولی با احترام .

شوهرش رفتارش بده و به همه چیز گیر میده

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلاتش و علت طلاقش رو بگه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
راستشو بگه خب از مشکلاتش

اوما می دانند مشکلش چیه ولی باز می خوان بیان بگن بیا زندگی کن طلاق نگیر

مشکلاتش و علت طلاقش رو بگه

شوهرش هی بهش گیر میده ،به همه چیزش،همش می خواد زنش پیشش باشه ،درس نخونه و اینا 

بگه احترام شما واجب ولی منم اینده دارم و دوستندارم ایندم با پسر شما خراب شه  ما ب درد هم نمیخور ...

اونا میگن مگه پسر من چه مشکلی داره ،دوست داره و عاشقته چرا دوری می کنی و اینا 

بگه الان تحملش سخته

الان جدا شم بهتر تا بعدا با یه بچه 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
همه واقعیت رو تعریف کنه مگه پدرشوهره قراره با دوستتون زندگی کنه 

نصیحت های بزرگتراست دیگه همش دخالت .داره دو هفته است میگه نمی تونم با پسرت باشم ،حالم ازش به هم می خوره و اینا ،ولی باز هم میگم رفتارشو تغییر میده در حالی که  دوستم مطمئنه عوض نمیشه

نصیحت های بزرگتراست دیگه همش دخالت .داره دو هفته است میگه نمی تونم با پسرت باشم ،حالم ازش به هم می خ ...

اگر واقعا برا جداشدن مصممه...اصلا به دیدن پدره نره بگه معذرت می خام پسر شما درست شدنی نیست پس بهتره وقتمان الکی هدر ندیم خدا حافظ....الانم پدره میخاد جفنگ بگه که تو زنی فلانی باید بسوزی بسازی همون زر های که اطرافیان ما میزنن

اگر واقعا برا جداشدن مصممه...اصلا به دیدن پدره نره بگه معذرت می خام پسر شما درست شدنی نیست پس بهتره ...

عالی بود👍