بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ورزش میکنم ولی اصلا نمیخندم از هیچی جاییم برای رفتن ندارم با همسرم همیشه تنهای تنهاییم
کاش می شد اینجا ویس داد
ولی ببین باید سعی کنی بخندی. مامان منم خیلی سخت می خنده بهش میگم خودتو ول کن و به چیزای طنز از ته دلت بخند. خیلی موثره تو روحیه. زیاد تو گوشی نباش چون بدتر افسرده تر میشی. کتاب بخون. آهنگ گوش بده. نماز و حرف زدن با خدا هم که نگم چقدر مؤثره.
هر روز نیم ساعت برو بیرون از خونه پیاده روی کن. به خصوص صبح
ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
همه این کارارم بکنم باز ارزوم مرگه هیچ موفقیتی تو زندگیم ندارم نه شغل درستی نه شوهر پولداری هیچی &nb ...
احساس خوشبختی یه احساس درونیه عزیزم. تو اینکارا و بکن مطمئن باش تغییر می کنی فقط بخواه که از این شرایط دربیای بیرون. من خودم الان مشکلاتمو بگم یه کوهه برا خودش
ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷