2777
2789
عنوان

بارداری

78 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ۲۹ سالمه حدودا ده ساله که پریودیم نامنظمه و تو ماه دوبار پریود میشم چندبار هم رفتم دکتر گفتن کیست دارم و قرص ال دی بهم دادن، الان چهار ماهه تو اقدامم و میخام باردار بشم، ازمایش کامل و سونو هم دادم گفتن هیچ مشکلی نداری و کیست هم رفع شده. ولی باز پریود میشم🥺 میخام باردار بشم، کسی بوده با دوبار پریود شدن باردار شده باشه، اخه من نمیدونم زمان تخمک گزاریم کیه، دو هفتس شروع کردم به خوردن عرق رازیانه و کلم بروکلی میگن خیلی خوبه، اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه لطفا🤷‍♀️🤷‍♀️

با دکترت مشورت کن.و.سونو برو مطمئنترین راهه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کیت استفاده کن عزیزم که روز تخمک گذاریت مشخص بشه یه مقدارم تقویت کنین خودتونو مخصوصا با ژل رویال ...

خوب دوست دارم زودتر بچه دار بشم، سنم بره بالاتر بعدا مشکل تره

خوب دوست دارم زودتر بچه دار بشم، سنم بره بالاتر بعدا مشکل تره

سونو برای تخمک گذاریت میگم 

ببینن فولیکولت کی اندازش خوبه همونموقع اقدام کنی احتمالش خیلی بالا میره

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

سلام عزیزم خواهرم ماما هست سوالی داری ازش بپرس توی اپلیکیشن های مشورپ وپزشکت هست و توی پیج هم ویزیت میکنه )البته با هزینه ۳۰تومنی)

اسمش فریبارحیمی هست.

خیلی خوش اخلاق وبا حوصله هست.

fariba.rahimi.midwife@

اینم پیج اینستاش

من طول هر سیکل قاعدگیم ۲۰ روز بود بعد قرص سیپروترون کامپاند خوردم منظم شه بعد چند سیکل منظم شد و بعد طول هر سیکل طولانی تر از نرمال شد  دکترم گفت چون تنبلی تخمدان داری اصلا توصیه نمیکنم جلوگیری کنی قرص دوفامد برام نوشت  نتونستم مصرف کنم ولی همون ماه اول اقدام باردار شدم درحالیکه بخاطر کوتاهی سیکل همیشه نگران بودم.

💜حسبی الله💜 اللهم عجل لولیک الفرج💜